Nesze!szer

Megidézzük a 60-as éveket

2014. február 09.

vogue hatvanas smink.jpg

Tökéletesen húzott tusvonal, hatalmas szempillák, tupírozott haj, természetes hatású ajkak. Ezek jellemzik az 1960-as évek smink- és frizura trendjeit, ami tavasszal ismét visszatér. Nagy örömünkre, hiszen mi különösen kedveljük ezt a korszakot, ezért úgy döntöttünk mutatunk nektek egy tuti makeup-ot, amit ti is bármikor elkészíthettek, és visszaröppenhettek azokba az időkbe, úgy, hogy sosem jártatok ott. 

1 Mi kerül a szemhéjra?

Nagyon fontos, hogy a hangsúly a tekinteteden van, legyen, ezért az egész mozgó szemhéjra használj szemfestéket! Tartósabb, és figyelemfelkeltőbb lesz a sminked, ha kombinálod a krém- és a por alapú szemhéjfestéket, úgy, hogy a por alapút a krémesre viszed fel. Színválasztásnál keress olyat, ami megidézi a 60-as éveket, például bronzos aranyat, vagy egészen sötétlilát. A krémes festékből pedig kerüljön egy réteg az alsó szempilláid tövébe is.

2. Húzd meg a vonalat

A tökéletes 1960-as évekbeli tusvonalat úgy készítheted el, ha a vonalat a felső szempilláid tövének a közepétől kezded meghúzni, kifelé vastagítva, a belső szemzugnál pedig egészen vékonyan.

3.Ne spórolj a spirállal

Akár 2-3 rétegben is felviheted, alulra és felülre is, azért, hogy a lehető legjobban kihangsúlyozd a tekinteted. Az arcodat és a szádat nyugodtan szabadon hagyhatod, ha mégis úgy érzed, szükséged lenne enyhe fedésre - a színezett hidratáló tökéletesen megteszi.

Szerintünk farsangra, vagy bármilyen beöltözős buliba is tökéletes választás ez a smink. 

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr425800480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása