Nesze!szer

A tavaszi nap első sugarai

2014. február 09.

 

A pasztellszínek szerelmesei imádni fogják az IsaDora legújabb kollekcióját, a Ray Of Light-ot, amit a fény szeretete ihletett. Azért, hogy megváltoztassa az árnyalatokat, és új divatot teremtsen: finom textúrák, világos színek, letisztult design, futurisztikusan tiszta stílus, geometrikus vonalak. A trendkiadás darabjai egytől egyig csillogóan friss, neon-pasztell árnyalatokban tündökölnek a szivárvány minden színében, amivel még a legszürkébb napokat is képesek feldobni. (A mait például?)

Eye Lighter Contour (2 690 Ft)

Lágy vibrálás és kifinomult csillogás jellemzi az új kontúrceruzát, amit használhatsz izgalmas szemkontúr ceruza vonalat húzva, vagy sötétebb szemfestékre felvíve a 3D-s effekt fokozásaként. Az Isadora sminkmestere, Stephan Ulvund, személyes kedvenceként említi az Eye Lightert:

Az Eye lighter gyönyörűen ragyogó, szinte sugárzó tekintetet kölcsönöz. Ha zöld szeme van az illetőnek, a rózsaszínt vagy a kéket ajánlom, kék szemekhez a pink vagy a zöld a megfelelő árnyalat. Barna szeműek mindhárom színt bátran használhatják!”

Árnyalatok:

80 Limelight

81 Pink Opal

82 Blue Illusion

Twist-Up Blush & Go krém pirosító-ceruza (4.390 Ft )

A Twist-Up ceruza áttetsző színt és fényt biztosít az egészséges és ragyogó kinézetért. Krémes, könnyű textúrájának köszönhetően nagyon könnyű a felvitele, a fedését pedig kedved szerint rétegezheted az áttetszőtől a közepesig. A Twist-Up-ot az ujjbegyeddel is könnyen árnyalhatod, ezen kívül kicsavarható ceruza formátumának köszönhetően tökéletes a smink gyors felfrissítéséhez.

Árnyalatok:

80 Spring in Paris

81 Coral Island

82 English Rose

Twist-Up Eye Gloss (3.290 Ft)

Biztosan szeretni fogod ezeket a szemet hangsúlyozó, gyöngyházfényű szemhéjfestékeket, ami könnyű anyagának köszönhetően a kezed melegétől beleolvad a bőr felületébe, nagyon szép, természetes hatást kölcsönözve annak. Sem applikátort, sem hegyezést nem igényel!

Árnyalatok:

03 Champagne Cocktail

06 Jet Bet

07 Pink Diamonds

Twist-Up Gloss Stick (3 190 Ft)

Kedvenc, krémes szájfényeid 3 új, fényes árnyalatban jelentkeznek:

12 Babydoll

17 Sorbet

18 Opals

A kollekció további darabjai:

Eye Shadow Trio szemhéjfesték (4 190 Ft )

78 Spring Garden

Colourful Eyeliner szemhéjus (3 690 Ft)

14 Navy Blue

All Day Long szempillaspirál (3.790 Ft )

20 Black

Perfect Moisture szájfény (3 290 Ft)

169 Pink Peony

Perfect Lipliner szájkontúr ceruza (2 290 Ft)

29 Candy Pink

Wonder Nail vavaszi körömlakkok (2 290 Ft)

777 Dragonfly

778 Halo

779 Glorious

780 Opaline

781 Ray of Light

A kollekció már a Douglas polcokon és ajándékba kaptok egy mini (15 ml-es) kiszerelésű IsaDora BB krémet, ha bármilyen 2 terméket vásároltok a Spring Makeup tagjaiból. Persze, amíg a készlet tart.

Nesze!Dóri

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr165806402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása