Nesze!szer

Vásárolj jó áron Clarins termékeket

2014. február 04.

ClarinsGorgeousGetaways$92_1.jpg

Szereted a Clarins termékeit? Mi igen nagyon. Az olajaik és radírjaik gyakorlatilag tíz esztendeje tartanak függésben bennünket. Jó sok cég csak utánunk jött ki ilyesmivel. Anno, amikor az első testradírt beszereztük tőlük, kincsként, csak ünnepi alkalmak előtt használtuk, annyira bevált. Szeretjük, hogy igen magas minőséget képviselnek, és ők már sok éve tudták, minél fontosabb a sok-sok növényi összetevő. Egyébként 1954-ben alapította Jacques Courtin-Clarins és ami igazán örvendetes, hogy ma is családi kéz irányítja már igazán naggyá nőtt márkát. A növényi olajaik szenzációsak, 100 %-os tisztaságúak, zsíros bőrre a lótusz, vízhiányra az isteni illatú orchideát, míg a szárazra a szantált ajánlják. A narancsbőr elleni testápolójuk zseniális, a bőrfiatalítót és mellszépítőt pedig csak ajánlani tudjuk. A sminkjeikben sem csalódtunk még soha, gyönyörű, letisztult, de mégis franciásan elegánsak akár a kompaktok, akár a szemhéjpaletták is. Na jó, abbahagyjuk, de tényleg nagyra tartjuk ezt a márkát. Igaz, nem a legolcsóbb, de ki várná ezt el egy ilyen magas minőségű francia kozmetikumtól? Bár a pénztárcánknak sem vagyunk ellenségei, sőt... Ezért is örültünk, hogy találtunk valami igazán kedvezményes lehetőséget.

Clarins-Colour-Accents-Face-Blush-Palette-fall-2012_1.jpg

Létezik ugyanis egy clarinsklub, melynek mi már a tagjai vagyunk. Mondjuk a lényeget. Igazán egyszerű. Regisztrálsz és azzal már automatikusan kedvezményt kapsz. És nem keveset. (simán felmehet 25 %-ig is!!!). Mindenféle infót megtalálsz a termékekről, szakértő mondja el, mire és hogyan használd. Számunkra azért szimpatikus, mert végre valaki nem úgy ad el, mintha valami házaló ügynök lenne, hanem a bőrünkhöz beszél értelmesen, okosan. Ezen oldal alapján választottunk mi is éjszakai arckrémet, amely úgy feltöltötte a kis ráncainkat, hogy csak na. Ja, és még feszesebb is lett jóval. Szóval, csajok, csak szólunk, hogy ajánlatos belépni a clarinsklub-ba, mert rögtön kedvezményeket kaptok, mint ahogy mi is... nem hülyeség, na... a szépségünkért eléggé megéri! 

Ps: ITT tudtok regisztrálni! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr465795673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása