Nesze!szer

Jól indult a napod? És a bőrödé?

2014. január 28.

clinique superdefense 2.jpg

Egészségesen étkezünk, hetente háromszor sportolunk, azért, hogy a szervezetünket kordában tartsuk, és jobban érezzük magunkat a bőrünkben.Ebbe a healthy szettbe az arcbőrünk is beletartozik ám! A Clinique is gondolt erre és megalkotta az új, Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer hidratáló krémet, ami felkészíti orcánkat a mindennapi külső hatásokra.

A korszerű technológiával készült hidratáló megakadályozza az öregedés első jeleinek kialakulását és a bőr további károsodását, összetett hatása révén pedig hidratálja, védi és regenerálja azt egész napra. Erősíti a nedvességréteget, hogy a bőr jobban védekezhessen a környezet káros hatásai ellen, emellett antioxidánsokkal és fényvédővel akadályozza meg a ráncok, vonalak kialakulását. Az a jó, hogy ez egy mérhetetlenül könnyű és gyorsan beszívódó krém ez, tudjuk mondani róla. 

És most jöjjön egy kis tudományosság! Sajna, vagy nem, de kutatások igazolják, hogy a bőröregedésért 80%-ban az UV sugarak felelnek... A fotoszóma egy enzim, mely elősegíti az UV károsodás látható jeleinek csökkentését. A napfény által aktivált fotoszómák az UV sugárzás energiáját felhasználva regenerálják az ultraibolya sugarak okozta bőrkárosodást, mielőtt az látható ráncok és vonalak formájában jelentkezne a bőrön. Ezért ez a készítmény már teljes védelmet nyújt UVB és UVA ellen is. Ráadásul olyan védőréteg-erősítő hatóanyagok, mint az árpa és búzacsíra intenzív hidratálást nyújtanak, ugyanakkor erősítik a bőr védőréteg funkcióját, az olyan összetevők pedig, mint a tengerhab kivonat és a koffein nyugtatják és hűsítik. Illetve C és E vitamint tartalmazó antioxidáns keverék is megbújik a tégelyben. Ennyi az ismertetés, tudományosság, lényeg, hogy kétféle kapható, simít, hidratál és véd és újdonság. Aki kedveli a márkát, annak sok szeretettel ajánljuk. 

Nesze!Dóri

Clinique Superdefense SPF 20 DAily Defense Moisturizer 30 ml - 10.300 Ft, 50 ml-es  14.500 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr125785314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása