Nesze!szer

Hosszabb, göndörebb, feketébb

2014. január 25.

lauder spirál.jpg

Egy jó szempillaspirál olyan, mint a kis fekete. Soha nem megy ki a divatból. A legnagyobb márkák pedig gondoskodnak róla, hogy legyen miből válogatnunk. Ebben a hónapban az Estée Lauder legújabb kiadását, a Sumptuous Infinite Daring Length + Volume Mascara (8.500 Ft,-) érkezését várhatjuk, amit a végtelen hosszú szempillák jegyében alkottak, és amely a gravitációt is legyőzőrostokkal nyújtja végtelen hosszúra a szempilláinkat.

Az innovatív, új tervezésű kefe a felvitel pillanatában megemeli, és dúsítja a pillákat, erős pigmentáltságának köszönhetően pedig akár 10 órán keresztül is a helyén marad, ha esik, ha fúj,ha izzadsz, de még akkor is, ha netalán az egereket itatod. Ezen kívül, ha lencsés vagy, ez sem akadályozhat meg abban, hogy az Estée Lauder szempillaspirálját viseld.

A rendkívüli spirál korszerű formulája gumiszerűen rugalmas, nyúló, innovatív polimereket tartalmaz, extra hosszú, szénfekete rostjai azonnal a tökéletesen fedik, formázzák és hosszítják az egyes pillákat. A rostok a festék száradása közben a pillákhoz kötnek. Innovatív szempillaspirálhoz, innovatív kefe is dukál, és ha valamit, akkor ezt a fröccsöntött kefét annak nevezhetjük, ugyanis 12 soros kefe 11 rövid sort tartalmaz, melyek a sorok közti nagy távolság révén azonnal vastagítják a pillákat és gondoskodnak arról, hogy elegendő festéket vegyen fel a sminkeszöz. A 11 rövid sort pedig a fésű követi, mely a pillák kifésülésére, elválasztására és végső formázására alkalmas. Az eredmény pehelyszerű, felfelé fésült, tökéletesen formázott, végtelen hosszú szempillák sokasága, mely ellenállhatatlanul szexi és játékos egyben. Két szín közül választhatunk, barna és fekete, az eredmény pedig akkor lesz tökéletes, ha tiszta pillákra, rétegezve viszed fel, amíg el nem éred a kívánt hatást. A drámai hatás fokozásáért festés előtt használd az Estée Lauder Lash Primer Plus–t. Merre is található a legközelebbi Estée Lauder üzlet?Sürgősen új szempillaspirál után kell néznünk

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr385774723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása