Nesze!szer

Invictus - csak bajnokoknak!

2014. január 24.

Invictus EdT 150ml.jpg

Ez az illat, ami nálunk minden kétséget kizárt. Ember megszagolta, felkiáltott és győzött. Már az Invictus. Eleve a név a legyőzhetetlent jelenti, amikor a sportoló lejön a pályáról és már vége a meccsnek. Megnyerte, kész. Ő a nyertes, mindenki az ő nevét kántálja. Erre épít a Paco Rabanne illata. Erre az érzésre. Hát megmondjuk az őszintét, nálunk is hozta.

Friss és érzéki kompozíció, nem egy könnyed nyári kis izé. Strukturált illat és ami nekünk legjobban tetszik benne, hogy határozott, hangsúlyos az alapja, tehát erősen kezd. Üdítő hatású, de közben fás és fűszeres. Karakteres. . Nem hiába, két és fél évnyi munka van mögötte. Érezni is, hogy nem azaz összecsapott, dobjunk a piacra gyorsan valami kis löttyöt dolog. A reklámban Kanye West adja a zenét, Nick Youngquest, az igazán férfias és modern sportoló pedig a testét, az imidzsét és a férfias küllemét. (Szeretjük ebben, hogy végre nem egy olyan pasi, aki tizenkét kiló vasággyal együtt és csak az öltöny válltömése tartja össze.). Szóval, ez egy igazán határozott, ütős illat, határozott, nem egy percnyi dicsőségre vágyó férfiaknak. Fogalmazhatnánk így is: nem Macska Jancsiknak. Mindenképp szagold meg, ha teheted. Egyébként, a formája, a kis serleg irtó jól néz ki a szekrény polcán. Jót teszel a férfi ember egójának, ha ajándékozol egy ilyet neki...a te bajnokodnak! 

PACO RABANNE_INVICTUS_MAKING OF_13.jpg

Eau de Toilette 50ml  -17.400 Ft , 100ml - 23.500 Ft, 150 ml - 29 900 Ft

After Shave Lotion 100ml - 14.900 Ft
After Shave Balm 100ml - 9.900 Ft
Shower Gel  150ml  - 8.400 Ft
Deo Spray 150ml  - 7.500 Ft
Deo Stick  75ml - 6 800 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr845773289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása