Nesze!szer

Az Adidas bevadult

2014. január 20.

 

Néhány napja a facebookon jeleztük nektek, hogy micsoda csodás rendezvényre csöppentünk. Azt hittük, egy sima kis divatshow-t fogunk látni az Adidas új sportruháival, ehhez képest... A Ferihegy 1-en volt a beszállás, de ezt csak képletesen mondjuk és egy jó három órás műsor vette a kezdetét a régi reptéren. Táncosoktól kezdve, rangos fellépőkig volt minden, meg persze sok kis film is, sőt, már a foci vb-re készült Adidas cipőket is megszemlélhettük. Igaz, csak titkosan, mert ez nyáron kerül majd publikusan bemutatásra. Hát, a magyar válogatott ugye ebben nem rúg labdába, de azért elég pöpecek az új stoplisok. A Reebok ruháit is megszemlélhettük, hisz egy kalap alá tartozik a két márka. Az Adidas sportosságairól elmondhatjuk, hogy hű, most igen merészre vették az irányt. Színek, minták és a legszuperebb minőség. A futáshoz kitalált cuccokat pedig legszívesebben már hordanánk... lehetne?

(Mutatunk jó sok képet, Geszti Péterékkel, Ákossal, Run Dmc-vel és Király Viktorral is, akik mind felléptek. A műsorvezető Harsányi Levente volt és a sportruhák. Köszi Adidas, fergeteges este volt!)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr25771697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása