Nesze!szer

Disney hercegnők a Golden Globe gálán

2014. január 19.

disney4_1.jpg

Hol volt, hol nem volt... A sztárok világban sokszor előfordul, hogy hasonló ruhákban jelennek meg a vörös szőnyegen és ez már okozott nem egy kínos helyzetet. De a divat világban is volt már példa arra, hogy az ötletért aszomszédba mentek. Azonban a legutóbbi Golden Globe gála is rejt magába meglepetéseket. Az elmúlt héten rengeteg kritikát és dicséretet is kaptak az ott viselt ruhák. Azonban Jennifer Lawrence választott darabja valódi őrületet indított el az interneten, hiszen bárki lemásolhatja egy lepedő és egy fekete kötél segítségével. De mi van akkor, ha ők is valahonnan vették az ötletet vagy épp tervezőik?

Egy amerikai magazin bizony humoros összefüggést talált, szerintük a sztárok idei ruháit a Disney hercegnők ihlették. Még pedig hogy a sugárzóan szép és várandós Olivia Wild Merida smaragd zöld ruháját másolta le, Jennifer Lawrence mára híressé vált ruhakölteményét Ariel ihlette, Lena Dunham és Melissa Rauch Belle sárga csodáját viselte, Caitlin Fitzgerald Hamupipőke estélyiét, Aubrey Plaza Mulan lila ruháját, Julia Roberts Csipkerózsika szettjébe bújt és végül Julie Bowen Aranyhaj királylányos ruháját kívánta meg. Érdekes következtetések, de mindenesetre tényleg nagy a hasonlóság. Talán a színésznők úgy gondolták, ha bevetik a Disney hercegnők báját nagyobb esélyük lesz a díjak bezsebelésére. Vagy több képen szerepelnek majd...

Nesze!Eszti

disney8_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr785769659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása