Nesze!szer

Hogyan készítsünk…

2014. január 15.

essúj6.jpg

Akár egy újonnan induló, anyukáknak készült televíziós sorozat címe is lehetne ez, de szerencsére erről szó sincs. Ennél valami sokkal izgalmasabb, méghozzá egy vadi új, Essence-es trendkiadás, a Make-Up Boxes, ami 5palettát  rejt, a nevüket pedig az alapján kapták, hogy a segítségükkel milyen sminket készíthetünk. Így lett:

How To Make Bright Eyes Make-Up Box – új,limitált kiadás,kizárólag a Müllerben – 1.800 Ft

6 féle árnyalatú szemhéjpúder, amikkel-alkalomtól függően-készíthetünk klasszikusan elegáns, vagy éppen tündöklő partis minket.

How To Make Nude Eyes Make-Up Box – új,limitált kiadás,kizárólag a Müllerben – 1.800 Ft

A hétköznapok legjobb társa ez a dobozka, hiszen a nude árnyalatok bármilyen alkalomra kitűnő választásnak bizonyulnak.

How To Make Smokey Eyes Make-Up Box – új,limitált kiadás,kizárólag a Müllerben – 1.800 Ft

Csak rajtad áll, hogy klasszikus, vagy drámai hatású füstös sminket készítesz, a palettával mindkettőt könnyedén megteheted. Sőt, még többet is.

How To Make Brows Wow Make-Up Box – ez is ugyanannyi ugyanott

A szemöldökünket se hagyjuk ki a jóból, ebben a szettben külön port találunk szőkéknek, barnáknak és feketéknek egyaránt, ezen kívül egy highlighter, és egy applikátor is segít a tökéletes szemöldök elkészítésében.

How To Make Face Wow Make-Up Box – u.a.

Minden lány makulátlan arcbőrre vágyik. Ehhez pedig nem kell más, mint egy kevés highlighter, bronzosító, és pirosító, egy narancsos, egy rózsaszín árnyalatban. A How To Make Face Wow Make- Up Boksz-ban mindegyiket megtalálod.

Bónuszként mindegyik szett tartalmaz egy tükröt, appliktátort a lehető legprecízebb felvitelért, és egy rövid leírást az adott smink elkészítéshez.

A tavasz kihagyhatatlan beruházásai lesznek ők. Szerintünk.

Nesze!Dóri

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr875756664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása