Nesze!szer

Ha tényleg sminket tanulnál: Páll Adrienn iskolája

2014. január 13.

páladri7.jpg

Többször gondoltuk már, hogy írunk nektek megbízható képzést, profi segítséget nyújtó sminkes iskolákról. Hisz annyian kérditek tőlünk, hová érdemes menni. Illetve mi is tűzzel és vassal is üldözzük azt, ami felesleges pénzkidobás és lehúzás. Most Páll Adrienn suliját javasolnánk nektek. Adri, ha fogalmazhatunk így, a magyar alapító MAC csapat tagja volt. Ez a stáb azóta is igen híres, mert amit ők tudnak, az tényleg csodás. Tehát Adrienntől tanulni nagyon, de nagyon sokat lehet. Annyit elmondunk, hogy az iskola, ahol van, az igen szépséges, jól megközelíthető és felszerelt is. Tehát, aki februárban itt kezd, valószínűleg remekül fogja érezni magát. 

Pro Divatsmink Képzés

5 hónap | heti 1 teljes nap | 160 óra

A MAC Cosmetics által hivatalosan támogatott sminktanfolyam.

A New School of Makeup tanfolyama olyan tudást ad a diákjainak, amire a piacnak szüksége van. A divat és beauty-smink a legkeresettebb műfaj, és minden más PRO továbbképzés alapja. Divatsminkesként dolgozni kreatív és jól fizetett hivatás. Naivitás lenne azt gondolni, hogy ez hetek alatt elsajátítható. Azért 5 hónap, azért 160 óra, mert széles körű tudásra van szükséged, hogy biztonsággal el tudj helyezkedni ebben a szakmában.

A tanfolyam elvégzése után képes leszel munkába állni sminkesként

- divatfotózásokon

- divatbemutatókon

- portréfotózásokon

- portfólió fotózásokon

- reklámfilmeken

- videoklipeken

- TV-ben

- vagy akár beauty szaktanácsadóként magazinoknál, üzletekben.

Ahhoz, hogy önbizalommal tudj helyt állni a pályán, szükséged van:

- hasznosítható elméleti felkészültségre

- oktató által kontrolált gyakorlási lehetőségre

- stabil harmónia-látásra

- átfogó smink-technikai ismeretekre

A New School of Make up erre helyez nagy hangsúlyt. Ezért sikeresek a tanítványai. Erről bővebben a Vélemények, referenciák menüpont alatt. Az aktuális csoport ( max 8 fő) választhat hétköznapi, vagy hétvégi tanrend közül. A foglalkozások alkalmanként 8 órásak.

- A tanulók a tanfolyam ideje alatt 20%-os nemzetközi MAC tanulói kedvezményhez jutnak.

-  Sikeres vizsgatétel esetén, automatikusan igényelhetik a MAC PRO 35 %-os kedvezményt biztosító nemzetközi kártyáját.

- A kurzus elvégzésétől számított egy évig opcionálisan felhasználhatnak egy egyszeri 40%-os kezdőcsomagra szóló vásárlási kedvezményt a MAC Váci utcai márkaüzletében.

Aki jelentkezik, tanul majd színelméletet, forma-, bőr- és termékismeretet, kap gyakorlati képzést, megtanul alapozni, a camouflage technikát, arcszobrászolást, árnyékolást, szemöldökformázást, natúr-, alkalmi-, menyasszonyi és vízálló sminket is, tévébe férfiak arcát átvarázsolni és még nagyon sok minden mást. A vizsga sem olyan egyszerű, hogy kész, kijártad és már mehetsz is.

 

páladri5.jpg

Vizsga 3 lépcsőben

-  Divatalbum készítése

- 10 oldalas teszt az elméleti ismeretekből

- Divatsmink készítése modellen, divat styling-gal egy profi fotózás keretében.

A vizsga célja, hogy összefoglalja és leellenőrizze az öt hónapban elsajátított elméleti és gyakorlati felkészültséget. Csak a sikeres eredmény után (minimum 70% összesített eredmény) jár az OKLEVÉL, mely igazolja a képzést.

Minden tudnivalót, az árat és lényeges dolgot megtalálsz ITT

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr915754632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása