Nesze!szer

Vidám vasárnap

2014. január 11.

marilyn örülős test.jpg

Hányszor gondolsz bele mélyen, átérzéssel, hogy mindent, amit itt a földi életedben megtapasztalsz, a tested teszi lehetővé? Azért tudunk érezni, ölelni, simogatni, csókolni, szeretkezni, nevetni, sírni, beszélgetni, zenét hallgatni, finomakat enni, inni, olvasni, táncolni, hegyet mászni, sétálni... és még mennyi mindent. Amikor igazán átérzed, mi mindent tesz lehetővé a tested, biztosan őszinte hálát és szeretetet érzel iránta. Mert lehet, hogy éppen fáj a térded vagy ledöntött a lábadról az influenza, vagy még ennél is sokkal betegebb vagy, de mégis, a kezed teszi lehetővé, hogy felhívj valakit ebben az elesett helyzetedben. A szemed, hogy lásd őt, a hangszálaid, hogy beszélj hozzá, a füled, hogy meghalld, amit a szeretted mond: "Szeretlek. Itt vagyok veled. Meg fogsz gyógyulni." A tested, hogy megöleljétek egymást...
Próbáld ki és szánj rá minden reggel 3 percet, hogy a reggeli kávé, zuhany - vagy bármi, ami a reggeli rutinod - mellé beiktatod, hogy átérzéssel megköszönöd a testednek, hogy itt van veled, ennyire szeret téged, hogy csak téged szolgál és mindig üzen neked és ennyi sok jó érzés megélését teszi lehetővé.

Egy pohár önszeretet ébredéskor sokkal nagyobb hatással bír, mint a legdrágább multivitamin.

SzomatoDráma)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr645752837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása