Nesze!szer

Milyen éve lesz a körmödnek?

2014. január 11.

újévi körmös.jpg



Fogadalmak, célok, változtatások. Új ez az év ugye. Mindenkit megcsap egyszer a változtatás szele. Anyukáknál, ha oviba megy a gyerek vagy kirepül a családi fészekből, válásnál, szakításnál jönnek a drasztikus változtatások. Sokan a hajszínükben élik ki magukat, de vannak akik nem állnak meg itt. Azoknak, akik teljes átalakítást terveznek magukon - az új körmük kitalálásában adnék némi segítséget. 
Ha elhatároztuk, hogy jöhet az új külső, ne másnapra jelentkezzünk be a fodrászhoz, körmöshöz legyünk türelmesek magunkkal és szánjunk időt arra hogy mindent alaposan kitaláljunk. Nézegessünk képeket az interneten, keressük meg azt a színt azt a formát a körmünkre amit teljesen magunkénak érzünk.
Nem tanácsolom hogy a picuri saját körmünk helyett most  extrém hosszút válasszunk. Nem fogunk vele tudni bánni, mindenhova beütjük, esetleg megkapjuk magunkat (bénázunk). Amennyiben mindenáron a hosszú körmű nők táborába szeretnénk tartozni, fokozatosan kell elérni a kiszemelt célt.
Ha szélesedő a körmünk - mandula vagy kerek formát válasszunk, mert ez optikailag keskenyít.
Ha még csak lakk sem érte a körmünket soha, ne kérjünk se gel lacot,  se műkörmöt, hiszen azokat nem tudjuk otthon lemosni ha mégsem volt jó a választás. Egy manikűr, polírozás és sima lakkozás is csodákra képes. mennyiben már rutinos lakk viselőkké váltunk és több szín kipróbálása mellett megtaláltuk a kedvenceket és nem utolsó sorban jól érezzük magunkat, áttérhetünk a tartós verziókra (gel lac, műköröm). Érdemes kísérletezni több formával, több színnel, hogy lássuk, mi is az, ami tényleg közel áll hozánk. 
Ha megtaláltuk az új énünket és jól érezzük magunkat mások is látni fogják a kisugárzásunkat!

(Amennyiben új körmöket szeretnél 2014-re és bejelentkeznél Brigihez, ITT nézheted meg az oldalát!)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr285752655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása