Nesze!szer

Krémek, illatok, lakkok olcsóbban!

2014. január 06.

douglas sale év eleje.jpg

Szeretjük, ha zuhannak az árak. Naná és pláne. Így, január elején a Douglas is leértékelt és mi ennek tudunk örülni, de nagyon! Soroljuk a márkákat: 
Az akció ideje alatt az Ahava, Burberry, Lanvin, Jimmy Choo, Montblanc, Boucheron, Balmain, Van Cleef & Arpels, Paul Smith, Heidi Klum, Lancôme, Biotherm, Yves Saint Laurent, Diesel, Ondes, Himalaya Herbals, Sensai, Jean Paul Gaultier, Ferragamo, Azzaro, Clarins, Swarovski, Bourjois, Guerlain, Estée Lauder, Helia-D, Lee Stafford, Toni&Guy, Sunfleur, Clinique, Paco Rabanne, Carolina Herrera, Nina Ricci, Valentino, Police, Beyu, Artdeco, Pink Sugar, Gilette, Shiseido, Collistar, Dsquared, Moschino, Trussardi, Douglas Beauty System, Douglas Nails, Douglas Absolute Nails márkák megjelölt termékei 20+5%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg a kedvezményre jogosító kupon felmutatásával.  Az 5% kedvezmény a Douglas törzsvásárlói kártya felmutatásával érvényes.

A kupont pedig INNEN nyomtathatod ki. 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr635738161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása