Nesze!szer

Szilveszteri dekor ötletek a körmökre

2013. december 31.

szilvlakk1.jpg

 

Várjuk meg míg az alap színnek szánt lakk megszárad. És kezdhetjük dekorálást.

Kenjünk rá egy réteg színtelen lakkot (egyenként csináljuk) itt ne várjunk, frissen szórjuk bele a csillámport. Kis foltokban helyezzünk el különböző porokat, fújjuk le a felesleget és már kész is a tűzijáték köröm. 
 
 
 
szilvlakk2.jpg
 
 
Színtelen fedő lakkal zárjuk.





szilvlakk3.jpg



Szintén színtelen rétegre van szükségünk. Ezüst flittereket szórunk sűrűn a körmünkre.
 
 
szilvlakk4.jpg

 



Picit megtapogatjuk hogy a kiálló flitterek is belesimuljanak és ne legyen harisnya szaggató a végeredmény.(minden nagyobb méretű dísznél megtapogatjuk). Majd lefedjük és kész is.
 
szilvlakk5.jpg



Ebben az esetben a már megszáradt alap színre közvetlenül tesszük a dekort. Teljesen száraz felületre van szükség különben elnyomjuk. Bármilyen nekünk tetsző formában felhelyezzük a díszítő csíkokat. Fontos hogy egy picit (1-2mm) beljebb vágjuk le a végét így biztosan bent fog maradni és nem piszkáljuk le az összeset már éjfél elött. Színtelen fedjük mint mindig és kész is. 
 
szilvlakk6.jpg
 
 


A már megszáradt alapra színtelen réteget húzunk és jégfóliát szórunk bele. Megtapogatjuk és lefedjük.
 
 
szilvlakk7.jpg
 



A karácsonyi matricákon sokszor találunk sehova nem illő csillagokat, ezeket most hasznosíthatjuk. A megszáradt alapra helyezzük fel a matricákat. Ha feláll egy két sarka a matricának, próbáljuk rányomni. Amennyiben nem sikerül, valószínű a szükséges ragacs a kezünkön maradt, ha tudjuk, cseréljük ki! Érdemes nem kézzel hanem valamilyen segítséggel felhelyezni (körömkaparó,hurkapálca, szaloncukor akasztó) csak fednünk kell és kész.
 
 
 
szilvlakk8.jpg
 
 
szilvlakk9.jpg



Boldog új évet minden kedves lelkes olvasónak! Sok sikert a kiválasztott dekor kivitelezéséhez!
(Brigi, a Secratnails szalon körmöse)
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr895718659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása