Nesze!szer

Szépségtermékek, amelyek jönnek velünk 2014-be

2013. december 31.

13 - elseve.jpg

 

Lehúzzuk a rólót, idén több beauty terméket nem tesztelünk már, nem próbálunk ki. Viszont azt gondoltuk, az utolsó napon összesítjük nektek, mi, akik a Neszét írjuk, melyik újdonságokat visszük át magunkkal a következő esztendőbe. mi az, ami a mi táskánkban, pipere polcunkon tuti, hogy ott lesz jövőre is. Jöjjenek a kedvenceink!

 

És az év samponja...

Ugyan a sampon megjelenése 2014-re van kiírva, nekünk már idén novemberben volt alkalmunk megismerni és kipróbálni a L'Oréal Paris hajszálvastagító termékcsaládját. Van elég hajunk, de nem éppen a legvastagabb fajtából. És hát tudjuk jól, hogy a vékonyszálú hajban kevesebb az anyag, kevésbé dús, nincs megfelelő tartása és nehezen formálható... Nos, ez az újdonság, az Elseve Fibralogy megoldást jelenthet minden vékonyka hajúnak. A készítmény filloxane-t juttat a hajszálakba, ami szépen szétterjed, hogy azokat belülről vastagítsa. A hajadat már az első mosás után vastagabbnak érzed majd (tényleg!), de valódi hatást mi csak a többedik használat után tapasztaltunk. A samponozás után tégy a hajvégekre balzsamot is, hogy selymesebb, könnyen fésülhető legyen a frizud. Hogy a hajad egészséges maradjon/legyen, kutyulj össze a tenyeredben egy kevéske hajszálvastagító boostert vagy hajpakolást a balzsammal és úgy dörzsöld be vele a hajadat. A végén a szokásos módon, alaposan öblíts. Nekünk bevált, az eredmény kézzel tapintható. Az illata is isteni, az egész lakásban érezni hajmosás után. Az ára sem vészes, pár ezerből megvan az egész szett. Nálunk ez lett az év samponja, visszük is a következőre. (799 Ft a sampon, a balzsam, a pakolás 1 399 Ft, a booster 1 599 Ft)
13 - bomb epres testvaj.jpg
Epres krém testvaj
Ma is ezt használtuk zuhanyozás után, tehát tuti, hogy alapdarab lesz jövőre is. A Bomb testvaja elsőre az illatával vett meg persze bennünket, olyan, mint tavasszal a legfinomabb eperhab, amit a nagymamánk készített mindig. A hatása is csodás, hisz minimum 30 százalék benne a shea, de kókusz olaj is található benne, tehát a hidratáció és a kondicionáltság biztosított. Üde, nőies, gyümölcsös és finom bőrt eredményez! 
13 - body shop csillám a testre.jpg
Csillám a dekoltázsra
Imádjuk a sikkes, régies dolgokat. A Body Shop csillámporos üvegcséje is ilyen. Gyönyörűen mutat a polcon és szép fényt is ad a dekoltázson, ami nem kizárólag nyáron kerül ugye szem elé, a téli bálokon is villoghatunk. (3 752 Ft)
13 - eucerin.jpg

Eucerin DermatoCLEAN arclemosó

Nagyon fontos hogy mindennap lemossunk a sminkünket, ezért szükséges a jó sminklemosó, amely nem csak eltávolítja, a sminket, hanem ápolja is a bőrt. Ilyen az Eucerin sminklemosó is, amelyből kevés is elég az alapos tisztításra és ápolásra. Kellemes, lágy illatú könnyed állagú és selymes hidratált bőrt varázsol. ( 3 050 Ft)

 

13 - mac.jpg

 

Prepare for Pleasure magenta piros (cremesheen) rúzs

Egy nőnek kell, hogy legyen egy tökéletes piros rúzsa, amely nem ragad, nem kenődik, nem csillámlik és tökéletesen illik a bőrszínéhez. A MAC mindig is minőségi sminkeket alkot, de tökéletes választás a rúzs, hiszen a korábban említett kritériumoknak mind megfelel. Akár 12 órán át tart és nem hagy nyomot, szinte alig kopik. (6 400) Ft

 

13 - körömlakk.jpg

 

Csodanőknek körömlakk

Imádjuk az élénk színét, és hogy a széles ecsetnek köszönhetően szinte egy húzással az egész köröm kész is lesz és tökéletesen fed. De, a legjobb, hogy nagyon gyorsan szárad és egy hétig marad fent mindenféle töredezettség és lepergés nélkül. Két réteg kell a tökéletes színhez, fedéshez és tartóssághoz. IsaDora Wonder Nail Aquatic kollekció (2 290 Ft)

 

13 - chubby.jpg

 

Még mindig  Chubby Stick ajakrúzs

Ellőször az egyedi külseje varázsolt el bennünket, majd az a tény hogy szájfény és rúzs található egyben. Nem csak fantasztikus színt és fedést biztosít, de még egy kis fényt is ad valamint nagyon tartós, könnyed és isteni illata van. És idén új árnyaltok is kijöttek! (5 600 Ft)

 

13 - dream cream.jpg

 

Kéz és testápoló egyben!

Isteni illatú, igazán lágy nem zsíros krém, amely szuper könnyen beszívódik a bőrödbe. Ez a könnyed kéz- és testápoló remekül ápol és a kamilla illatát egész nap magadon érezheted. Lush termék, Dream Crem a neve.  (5 190 Ft)

13 - honey bronze.jpg

 

Száraz olaj full csillogással

A Honey Bronze Shimmering Dry Oil illata leírhatatlanul finom, igazán kellemes édes, amelyről valóban a forró nyarak jutnak eszedbe és bármikor szívesen magadra kened (akár télen is) hogy visszaemlékezz. Kellemes olajos állaga nem ragadós, hanem nagyon könnyen átlényegülős és hosszú távon hidratál is. A plusz pedig az apró kis arany csillámok, amelyek kiemelik a dekoltázsod, vagy nyáron a barnaságod. A külső megtévesztő, hiszen a kicsinek tűnő üveggel valójában hosszú ideig elég. (6 190 Ft)

 

13 - anyway.jpg

 

Júlia szuper hatásos fegyvere

Az év illata számunkra. Nem erőszakos, de karakán. Nem nyomulós, de megjegyzős. A Ricci leszármazott megint kitett magáért, szinte minden parfüméért odáig vagyunk. A Julette Has a Gun famíliából az Anyway most a szerelem, ezt hordjuk éjjel és nappal, Zólyomi Zsoltnál találtunk egymásra. (24 000 Ft)

13 - great lash.jpg

 

Szempillaság

Maybelline Great Lash szempillaspirál: az alsó szempilláimat csak ezzel festőzzük, köszönhetően a kefe formájának, de a felső szempilláimra is tökéletes. Ja, és imádjuk a márkát! (1100 Ft)

 

13 - drama.png

 

Drámai szemcerka

Master Drama Kohl Liner a becsületes fekete szemceruza neve, ami megmarad még a vízvonalban is. Húzhatunk vele vékony vagy vastag tusvonalat, de füstös smink elkészítésére is tökéletes, hiszen könnyen satírozható. (1.530 Ft)

 

13 - maybellina color tattoo.jpg

 

Tetkós tekintet

Maybelline Color Tattoo 24H szemhéjfesték. Ez a tutiság. Személyes kedvenc a 15-ös Endless Purple árnyalat, ugyanis ment a vadászat már egy lila árnyalatú szemhéjfestékre, ami felkenve is ugyanúgy mutat, mint a tégelyében, és a nap végére nem szökik fel egészen szemöldökömig. Ez a Color Tattoo pont ilyen, rászolgált a Tattoo névre, és a 24 órás tartósság sem kacsa. Csak ajánlani tudjuk! (1 740 Ft)

 

Hungarian-Spring-Gazdag-Taplalo_1 (1).jpg

 

Hazai ápolás

Mindig leírjuk nektek, mennyire kedveljük az igazán jó magyar termékeket. Egyik szerelmünk a Panarom Hungarian Spring családja, amely idén indult el. A Széchenyi fürdő termálja van benne alapként és kékszőlőmag olajtól a homoktövisig, sheáig minden jóság. Igen erősen és hatásosan táplál, valami mennyei az illata a hatásával együtt. Érett bőrre nagyon tudjuk javallani, rendesen rugalmassá tesz. (Kozmetikusoknál szerezheted be, változó az ár!)

Narancsolsz egy jó szappant?

Ez a szappan vitte nálunk idén mindent vitt, annyira megkedveltük. Az illata narancsos-mazsolás, a bergamott által a stresszt is űzi, bőrtisztító és bőrnyugtató hatású is, kismamáknak is tudjuk javasolni, mert megelőzi a nyúlás miatti esetleges hegesedést. Kakaós jellege is van, nem véletlen, hogy a Mannások a Dolce Vita nevet adták neki. Száraz bőrre remek orvosság! Mi 2014-ben is ezzel fogjuk élvezni a fürdőzéseket! (1 140 Ft)

Nesze onlányok

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr815717168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása