Nesze!szer

Bulira hangolva

2013. december 30.

buli1.jpg

A kód neve: vörös. Garantáltan te leszel a szilveszteri buli koronázatlan királynője, ha ezt az igazán retrós, klasszikus sminket viseled, aminek a középpontjában a vörös rúzs, és az ünnepi szezon elmaradhatatlan kiegészítője, a hajpánt áll.

Első lépésben a már megtisztított bőrödre kenj hidratálókrémet, majd korrektorral tüntesd el az apróbb bőrhibákat és a piros foltokat. 

 

buli2.jpg

 

Az igazán tartós sminkért a szemhéjadra vigyél fel némi alapozót, majd egy nude árnyalattal hangsúlyozd a tekinteted. Ha szereted az extra csillogást megspékelheted a sminked arany vagy ezüst színű pigmenttel,amit egészen a szemöldökcsontod felvihetsz. (Vigyázz a lepergéssel, lepergésnél, csak óvatosan!) Ne feledkezz meg a szempillaspirálról, az igazán drámai hatásért 2-3 rétegben tedd fel, de arra ügyelj, hogy két réteg felvitele között várj minimum 30 másodpercet! Az ajkaidra válassz egy vörös árnyalatú rúzst, egy vagy két rétegben, attól függően, mennyire szeretnél intenzív hatást elérni.

 

buli3.jpg

 

Végül hajhab segítségével borzold össze a tincseidet, ettől megemelkedik, és kicsit rendetlen hatást kelt majd, megkoronázásként pedig jöhet a hajpánt.

Jó bulizást!

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr845715981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása