Nesze!szer

Félhold, amit jól elkészítünk majd!

2013. december 29.

félhold6.jpg

Félhold manikűr-így csináld!

Manapság hatalmas trendje van a piros körmöknek, kortól függetlenül mindenki viseli, de ilyet biztosan nem! Mert ezt a fajta manikűrt eddig csak a kifutón és a sztárokon lehetett látni, és mostantól rajtad is persze. Remek lehet a karácsonyi és a szilveszteri partira is, ilyen biztosan nem lesz másnak. És most pedig 4 egyszerű lépésből elkészítheted magadnak most te is! Lakkozásra fel!

1.,Lépés

Tisztítsd meg alaposan a körmeid, majd egy kör alakú ragadós papírt tegyél a körömágyadnál lévőfehér kis félholddal megegyezően.

2.,Lépés

Majd ha meggyőződtél, hogy alaposan oda tapadt a papír (nem tud befolyni a papír alá), akkor vidd fel a piros lakkot szépen egyenletesen. Ha kell, több réteget is felvihetsz, csak ügyelj a száradásra és a papírt ne vedd le.

3.,Lépés

Ha kész a piros lakkozás, akkor óvatosan vedd le a papírt.

4.,Lépés

Sajnos még így is előfordulhat hiba, hogy a kör nem lett tökéletes, esetleg aláfolyt a lakk, de nem baj lakklemosóval, fülpiszkáló vagy ecset és egy kis kézügyességgel kijavíthatod a hibákat. Ha, kész vagy akkor vigyél fel egy védő réteget egy átlátszó lakkból. hagyd meg száradni és kész is!

félhold1.jpg

félhold2.jpg

félhold3.jpg

félhold4.jpg

félhold5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr145694977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása