Nesze!szer

Ünnepi smink(rá)hangolódás

2013. december 22.

ünnepi sminktrend maybelline.jpg

Se szeri, se száma az ünnepi sminktrendeknek, amelyekkel elárasztottak bennünket mostanában... a  Maybelline sem maradhatott ki a listáról. Larion Oscar, a márka vezető sminkmestere mindenkit arra buzdít, ne féljetek a ragyogástól, és ne spóroljatok vele, ehhez pedig nem is találhatnátok jobb társat a Go Glam kollekciónál, ami előhívja belőlünk az ultra nőies nőt.

Ezúttal a szemek, és az ajkak egyforma hangsúlyt kapnak, a végeredmény azonban inkább mesés, mint túl sok. Az ünnepi trend arca Frida Gustavsson svéd szupermodell, aki nemrég csatlakozott a Maybelline New York szépségnagyköveteihez. Frida különleges, friss karaktere mindenkit lenyűgöz. Ha esetleg szükségetek lenne még egy kis inspirációra az ünnepi sminketekhez, mutatunk nektek egyet, amit a kollekció darabjaival könnyen elkészíthettek.

Első lépésben az Affinimat bőrtökéletesítő, mattító folyékony alapozó (2.388 Ft,-) segítségével egységesítjük a bőrünket, majd jöhet egy vékony réteg az Affinitone púderből (2.388 Ft,-), az igazán matt hatás érdekében. A jó smink elmaradhatatlan kelléke a pirosító, az orcáinkat élénkítsük az arccsont alatt ívesen a halánték irányába, az Affintone Blush Peach (2.388 Ft,-), barackos árnyalatú pirosítóval.

Jöhetnek a szemek! A mozgószemhéjra,és az arccsontra a Big Eyes szemhéjpúder paletta közepén található HIGHLIGHT-ból (2.490 Ft,-)tegyünk, előbbire gazdagon, utóbbira pedig vékonyabb rétegben. A halvány rózsaszínt satírozzuk a mélyítő vonalra, ezután a szürkét ugyanoda. A hatás így olyan lesz, akár egy igazi hó királynőé: egyszerre gyönyörű, és mégis hűvös. Egy igazán szépen ívelt tusvonallal kiemelhetjük a sminkünket, ebben segít nekünk a Lasting Drama Gel Liner 24H tartós krémtus (2.021 Ft,-). A lényeg, hogy a vonalat kifelé vastagítjuk, és a végén merészebb ívet húzunk. . A szemhangsúlyt fokozzuk a Master Shape szemöldökformázó ceruzával (1.750 Ft,-), ezzel varázsoljuk élénkebbé szemöldökünket. A ceruza végén található spirálos kefével a végén finomítsuk le. Ha szempillaspirál, akkor a Volum’Express Falsies BIG EYES (2.999 Ft,-), amivel a felső szempilláinkat duplán, az alsókat egy rétegben fessük meg.

Utolsó simításként pedig a Color Sensational (2.200 Ft,-) ajakrúzs Lady Red árnyalatával fokozhatjuk az ünnepi érzékiségünket. Jöhet a halászlé!

Nesze!Dóri

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr795701201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása