Nesze!szer

Vidám vasárnap

2013. december 21.

amazing abby.jpg

Advent utolsó vasárnapja van. Egész héten a hála kifejezés járt a fejünkben. Amiatt, mert van fedél a fejünk felett. Amiatt, mert van családunk. Amiatt, mert tudunk adni másoknak. Van két kezünk, amivel süteményt süthetünk a rászorulóknak, ételt oszthatunk, adományt gyűjthetünk és amiatt, mert egészségesek vagyunk. Az életünk miatt. A sok csoda miatt, ami körülvesz bennünket a napsütéstől a kutyák meleg barna tekintetéig.

A mai igaz mese Csodálatos Abbey története lesz. Abbey december 7-én lépett át az angyalok világába. Abigail Smith fotós volt, aki rákban hunyt el. Az ő utolsó üzenete ez nekünk. Arról, hogy minden napot éljünk meg. És figyeljünk a sok csodára.

De mindenkinek mást mond egy ilyen történet. A lényeg, hogy Abby üzenete eljut hozzád, hozzátok is. Ma gondoljatok arra, milyen szerencsések vagytok, hogy ennyi jó dolog történik az életetekben. Ma is, holnap is és karácsonykor is. Adjatok hálát érte!

Abby pedig fentről mosolyog le ránk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr515703733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása