Nesze!szer

Rihanna ezt a gyertyát kérte

2013. december 17.

dip gyertya.jpg

A világpremierrel egy időben Magyarországon is bemutatkoztak a Diptyque 2013-as limitált kiadású karácsonyi gyertyái, amelyek egyszerűen fantasztikusak. A világ leghíresebb luxus illatgyertyáit készítő cég karácsonyi kollekcióját mostantól itthon is elérhető. A különleges darabokat világszerte komoly érdeklődés kíséri és idén is lenyűgöző látványvilágú és aromájú széria született. Kézzel készülnek 12 lépésben,  fantasztikus minőségű illatanyagokból és a legtisztább viaszokból (8-9 fajta keverékéből) és akár 60 órán keresztül képesek illatosítani. A márkát még a hatvanas években három művész alapította. Exkluzivitásukat pedig úgy tartják fenn, hogy egyáltalán nem hirdetik magukat, így igazi kuriózum már az is, hol lehet hozzájutni ezekhez.  A különlegesebbnél különlegesebb illataikat a természet és alapítók személyes élményei inspirálták. Nem véletlenül imádják őket annyira, többek között rengeteg híresség, mint például: Elton John, Karl Lagerfeld, Kristen Scott Thomas, Eva Mendes és Catherine Deneuve. Sőt, a közelmúltban Magyarországon koncertező Rihanna is külön kérésre Diptyque: Baies gyertyákat rendelt a szobájába. Mi eláruljuk a titkot, itthon a Neroliban leled fel őket. 

Nesze!Eszti

dip gyertya2.jpg

Diptyque: Encens des Indes (Indiai tömjén) 16 800 Ft

Püspöklilába öltözött gyertya, melyben tömjén és mirha keveredik. Misztikus, mély illat, melyet rózsa és búzavirág tesz játékosabbá.

Diptyque: Orange Chaya (Narancsos Chai) 16 800 Ft

Édes, mégsem cukros. A narancs melegsége mellé kardamom társul, mintha csak egy csésze meleg Chai-teába szagolnánk bele. Valamint birsalma, fahéj és gyömbér röpít minket a téli illatok világába.

Diptyque: Ecorce de Pin (Fenyő és Hinoki) 16 800 Ft

A hóborította fenyves illata keveredik a japán ciprusfa, a hinoki illatával. Kissé füstös, fantasztikusan hangulatos fás finomság.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr805696539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása