Nesze!szer

Modern reneszánsz

2013. december 16.

fest25.jpg

A Worth1000 egy gyűjtő oldal, amely arra szolgál, hogy a felhasználók a világ bármely pontjáról feltölthetnek megszerkesztett képeket. Időszakonként pályázatokat is indítanak, ahol a legügyesebb képszerkesztőket keresik. Legutóbb egy 20 körös versenyt indítottak, aminek témája a Modern reneszánsz volt. A feladat az volt, hogy ma ismert hírességek képeit alkossák meg úgy, hogy az egy reneszánsz korabeli festménynek látsszon.
fest24.jpg
A legjobbakat nyilvánosságra hozták, amik közül néhányat most mi is megmutatunk. Többek között itt van Uma Thurman, Anne Hathaway, Jennifer Aniston, Kate Winslet, Elijah Wood, Orlando Bloom, Steve Carrell vagy Sylvester Stallone. Egy-kettő egész hihetőre sikeredett, nem?
Nesze!Dia

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr675682878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása