Nesze!szer

Egy igazán szexi ajándék

2013. december 13.

OralB_Professional Care_700_PinkBox.jpg

Írtunk már nektek az Oral-B elektromos fogkefékről, mert mi ezt használjuk itthon és nagyon bevált. Most karácsonyra kijött egy limitált kiadása a 700-asnak. Igazán bejövős... szexi. Ugyanis létezik Apunak feketének, csajoknak pedig pinkben. Gondolkodunk is, hogy lecseréljük, amink van, mert olyan kis cuki, na...  Azért mondunk néhány műszaki paraméter is, hogy tudjad, miért is ilyen jó ez:  "Az Oral-B Precision Clean 700 elektromos fogkefe lepedék eltávolít hatékonyságát az egyedülálló 3D technológiának köszönheti. A fogkefefej az oszcilláló és pulzáló mozgásával egyenként körbeöleli a fogakat, eljut a nehezen elérhető helyekre is, és alaposan eltávolítja a szennyeződéseket és a baktériumokat. A fej percenként akár 28800 mozdulatra is képes csak összehasonlításképpen, egy hagyományos fogkefével ugyanennyi idő alatt mindössze nagyjából 600 mozdulatra vagyunk képesek. A beépített időmérő segíti a fogorvosok által javasolt 2 perces fogmosási idő betartását. A 30 másodpercenkénti rezgő jelzés megkönnyíti a fogmosási idő egyenlő elosztását a száj minden részére. A fogkefe akkumulátora tartós, akár 7 napos használatot is lehetővé tesz. Beépített kijelző mutatja az akkumulátor aktuális töltésszintjét, ennek köszönhetően soha nem lephet meg bennünket egy váratlanul lemerülő fogkefe. Amikor a fogkefét újra kell tölteni, csupán fel kell tennünk a töltőre egy éjszakára."  Mondjuk, nekünk van még egy tapasztalásunk. Aki fogkőre hajlamos, annak receptre írnánk fel ezt az Oral B pajtást. Sokat segít ugyanis, nem kell olyan gyakran dokihoz menni, hogy leszedje a kövesedést...

 

front_PC600_d16u-black_eb20+tc.JPG

 

Szóval, tényleg király és igen pofás ez a két limitált kiadás. Vagy az is lehet, hogy az emberét kéne lecserélni egy feketére? Na, ezt még kitaláljuk. 

Az Oral-B Precision Clean 700 elektromos fogkefe: 21 990Ft.

OralB_Professional Care_700_BlackBox.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr195685906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása