Nesze!szer

Nyerj Gillette csomagot a párodnak vagy apunak!

2013. december 12.

pro glide csomizva_1.jpg

A férfiakat azért rendesen megáldotta a teremtő ezzel a borotválkozás dologgal, lássuk be. Persze, mi sem panaszkodhatunk, na...Minap egy pasi ismerősünk felháborodottan mondta: de tízezer forint volt az a szemránckrém, amit ajánlottál! Mondtuk neki: ja, mi egész életünkben költjük ezeket a pénzeket, te pedig negyven felett két szarkaláb után találkoztál vele, maradj szépen csendben. Hű, de miért is mondtuk most ezt el? Ja, persze. Mert a borotválkozás sem egy olcsó és egyszerű dolog, ha már itt tartunk. Főleg, hogy azért sokaknak érzékeny a bőre. Ajánlottuk már nektek a Gillette® Fusion® ProGlide™ megoldást, mert a Silvertouch hatékonysága elég kimagasló ezen a téren. Nem bántja apa kis bőrét, na... Hagyományos és elemes változatban is elérhető a termék, kinek mi a kedvence ugye, mert esete válogatja. Ja, és most ezüst markolatot kapott a beretva, hát az olyan előkelővé teszi szerintünk. De a lényeg, hogy a vékony pengék miatt simábban siklanak a pengék a bőrön, kevéssé fájdalmas a szőrtelenítés. 

 

pro glide gél_1.jpg

 

Hogy teljes legyen a szett, persze, borotvazselé is kapható hozzá. Ez kevesebb illatanyagot tartalmaz, hidratálja a bőrt, a szőrszálakat viszont puhítja. Nálunk itthon ez van, lévén, van itt érzékenység rendesen. Mit szólnál, ha a te párod karácsonyos fája alatt is lenne egy komplett Gillette Fusion csomag? Van kedved megnyerni a számára? Vagy apukád, esetleg az öcséd örülne csak igazán? Íme, a teendők:

- Mondjad erre a postra azt: tetszik.

- A Nesze!szer facebookos oldalára pedig válaszold meg ezt a kérdést a post alá:

Milyen változatban létezik a Gillette® Fusion® ProGlide™? 

3 csomagunk is van és nagyon szeretnénk számotokra megkönnyíteni az ajándékozást. Hajrá, ne szőrözzetek!

gillette csomag.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr465686009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása