Nesze!szer

Angyali parti

2013. december 11.

vs make3.jpg

Ha még esetleg nem tudnátok, mi lesz a szilveszteri parti-sminketekkel, a Victoria’s Secret Party Perfect ünnepi trendkiadása biztosan megadja a löketet, hiszen, ahogyan a nevében is benne van, egyszerűen tökéletes az angyali színeivel együtt. Szó szerint.

A rózsaszín árnyalatú pirosítóval olyan ártatlan külsőt varázsolhatunk magunknak, hogy éppen csak a glória hiányzik majd a fejünk felől, de ugyebár ma már mindenre van megoldás.... Ezen kívül találunk két négyes árnyalatú szemhéjpalettát, igazi dögös, buliba való színekkel, sőt még a dolgunkat is megkönnyítették azzal, hogy beleírták az árnyalatokba, melyiket, hova kell felvinnünk. Persze ez nem jelenti azt, hogy külön-külön nem mutatnak istenien. Vagyis angyalian. Mennyei csillogást ad nekünk a kétféle árnyalatú csillogó púder, aminek a vége nagyon praktikus, egy ecsetet találunk ugyanis, ami megkönnyíti a felvitelt, és az adagolást is. Végezetül pedig kétféle árnyalatú szájfény, ami megkoronázza a sminkünket.

A Victoria’s Secret honlapján már elérhetőek ezek az újdonságok, szerintünk lassan ideje is lenne bővíteni a karácsonyi kívánságlistánkat. Még nem késő.

Nesze!Dóri

 

 

 

 

Victoria’s Secret Luminous Blush Trio Pirosító -$15.00

• Ready for Love

Victoria’s Secret Makeup Shimmer Brush Púder –$16.00

• No.628 Heart of Gold

• No.39B Diamond Life

Victoria’s Secret Makeup Négyes szemhéjpúder – $20.00

• Moonrise

• Love Dazed

Victoria’s Secret Makeup Sparkle Gloss Szájfény – $14.00

• Kiss and Tell

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr245685786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása