Nesze!szer

Nyerj Nokia Lumia 520-ast!

2013. december 10.

Nokia-Lumia-520-jpg.jpg

Szeretjük a színeket. Nincs is lehangolóbb, mint télen a sok feketét nézni a kabátokon... ezért is kedveljük a Nokia színes készülékeit. Persze, van még okunk rá bőven. Például az is, hogy végre egy olyan fejlesztés, ahol kesztyűvel is tudod irányítani és használni a képernyőt. Mert a hidegben nem annyira jó kacsót vetkőztetni sem. Van egy Nokia Lumia 520-as kis telefon, ami nagyon jól használható minden szempontból. Egyrészt brutálisan jó képeket csinál és a Smart Camera alkalmazással még jobban lehet trükközni vele, kicserélhetsz arcokat, kiválasztja neked a legjobban sikerült képet, eltávolíthatod a mozgó objektumokat, másrészt a Windows Phone 8 tuti menürendszere praktikus és okos eléggé. Logikus, így mondanánk és nincs benne bonyolultság, ez nekünk nőként fontos. Elérhető rajta az Instagram is, van benne FM rádió és Data Sense, ami az internetes adatforgalmat méri, a navigáció pedig lépésről-lépésre irányít, hogy merre van az arra (ezért tök köszi, volt már rá szükségünk bőven!). Mindezek a Nokia Lumia Amber frissítésével váltak ám lehetővé. Szóval: köszi Amber (bővebb info esetleg ITT)! Ja, és még egy fontos info esetleg... cikis helyzetekben jól jöhet. Oké, mondjuk megbeszélésen is. Ha van egy bejövő hívásod, és a képernyőre pillantva nem az öröm süt át az arcodon, hát, igen praktikus megoldása van a Nokiának rá. Fogod, lefordítod a telefont és már le is halkul, nem fog üvöltözni, hogy Józsi, a villanyszerelő megint szeretne valamit. 

Jó, nem villogunk itt már hosszan, mert tényleg nagyon jó készülék ez, tudjuk ajánlani bátran. 

Van kedvetek megnyerni? Íme, majdnem olyan logikusan, ahogy ez a Lumia 520-as van felépítve, a teendők:

1. Lájkold a Nesze!szer facebookos oldalán a játékról megjelent postot!

2. Küldjed el a neszejatek@gmail.com-ra, mit is jelent az "amber" szó magyarul.

3. Írd ki a facebookon státuszba, tehát állapotodként: <3 Lumia Amber

Ugye, nem bonyolult. Zárjuk sorainkat, mert van egy bejövő hívásunk. Hajrá, reméljük, már valakinek az új telefonjára küldhetjük majd közületek a Boldog Karácsonyt sms-t!

(A játék ezen a héten tart!)

Lumia-520-digital-lens.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr265684218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása