Nesze!szer

Ha nem volt idő megmosni

2013. december 05.

zshaj.jpg

Vannak olyan napok amikor nincs időnk vagy kedvünk megmosni a hajunkat, amellyel egyébként sem festünk még úgy, mint egy csapzott kutya, de nem is úgy, mint aki épp a fodrász szalonból léptünk volna ki. Ilyenkor nehéz mit kezdeni a dologgal, ugye... Megmutatunk nektek most 5 megoldást, amellyel pillanatok alatt új külsőt készíthetsz magadnak és a mosatlan hajadról is hamar megfeledkezhetsz!

1. Hullámok

Hullámosítsd be a hajad! A zsírosabb hajon sokkal tovább maradnak meg a tökéletes hullámok, mint a frissen mosott, tiszta hajadon. Száraz samponnal javíts a hajad kinézetén és állagán, majd göndörítsd be a tincseket, végül fésüld át egy kicsit és rögzítsd hajlakkal.

 

2. Fonatok

Ha nem szeretnéd kiengedni, de a felkötésnél többre vágysz, akkor fond be a hajad! Itt is az első lépés a száraz sampon, majd alaposan fésüld ki, fogd össze a hajad a tarkód felett és gumizd össze. Majd ezután fond be és gumizd el a végét. Játékos viselet ez főleg, ha oldalt hordod a kislányos és egyben kacér kis fonatod.

3. Lófarok

De, nem a megszokott. Itt a hanyagságra és a kócosságra fektetjük a hangsúlyt. Száraz sampon után fogd, össze,  lehet a tarkónál vagy följebb, ahogy te szeretnéd. Majd kezd el egy fésű segítségével feltupírozni a hajad, végül pedig alaposan lakkozd be. Kerüld a boszorkányosan nagy kócos hajat, nem kell túlzásba esni! Viszont, ha ügyesen elkészítetted, akkor olyan mintha most jöttél volna a kifutóról.

4. Konty

A legegyszerűbb! Minden hosszú hajú nő felkontyolja a haját a nap végén, ezért rutinod már van, de azért mi mutatunk kis csavart a frizurához! Száraz sampon használata után egy sütővas segítségével kicsit göndörítsd be a hajad, majd fésüld át. Lakkozd be, majd kontyold fel a szokás szerint a tarkódnál a hajad, gumizd, össze majd megint lakkozd eb egy picit, hogy tovább tartson. Az oldalsó hullámok még izgalmasabbá teszik külsődet.

5. Emeld meg!

Ha kiengedve szereted hordani a hajad, akkor erről ne mondj le akkor se amikor nem volt időd hajápolásra. Idővel koszosabb, zsírosabb lesz, a hajad az elnehezül, emiatt laposabbnak tűnik. Jól jön ilyenkor egy kis tőemelés! Száraz sampon használata után, a tincseket válassz, el melynek a töveit tupírozd fel picit, hogy magasabbnak és egyben frissebbnek tűnjön. Végül egy hajsütővassal készíts, néhány lágy hullámot majd hajlakkal rögzítsd. Igazi városi sellő leszel!

Nesze!Eszti

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr585675882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása