Nesze!szer

Clooney lement kutyába

2013. december 03.

clooney dalmata2.jpg

A pöttyös mindig divat és George Clooney még mindig jó képű. Talán még a fű mindig zöld közhely hasonló ezekhez. Azonban a pötyi és Clooney bácsi párosítása eddig nem merült fel bennünk, sőt.. Az 52 éves színész a híres W magazinnak pózolt a dalmata mintánkra hajazó háttérrel és öltönyben. Az utóbbi érdekes és extrém öltönyt Giorgio Armani készítette. A fotózás témáját pedig a 84 éves japán avantgárd művész Yayoi Kusama munkássága ihlette. A művészet és a hollywoodi sárm találkozás igen erősre sikerült.

Azonban nem csak a képek érdekesek, hanem a magazinba készült interjú is, amelyben a hírhedt nőcsábász bevallja,  még nem találkozott az igazival. Pedig az elmúlt években, sőt évtizedekben már több világhírű és megdöbbentően szépséges barátnője is volt, legalább annyi, mint amennyi pöttyöt visel. Mindenesetre szerintünk nagyon izgalmas és egyben megosztó lett ez a sorozat. De, persze azért mi se tudnánk ellenállni a rózsacsokros színésznek. Ti mit gondoltok a képekről?

Nesze!Eszti

 

clooney dalmata3.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr455673877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása