Nesze!szer

Clinique szemezős karácsonyi szettek

2013. november 30.

clinique szemezős2.jpg

Ha éppen kifogyóban lenne a szempillaspirálod, a szemceruzád és a szemkörnyék ápolód is, akkor kérd a Jézuskától a Clinique karácsonyi hármas szettjét, ebben mindent megtalálsz, amit keresel, sőt még többet is.

És mi is pontosan az a minden?

Lash Power szempillaspirál, ami 24 órán keresztül a helyén marad,víz és izzadás gátló is, szóval nem kell attól tartani,hogy a hóesés pandamacivá változtat majd. Quickliner for Eyes szemceruza: kicsavarható, automata szemceruza, aminek az egyik végén találsz egy szivacsos applikátort is, hogy könnyebben dolgozhass vele. All About Eyes Serum De‐Puffing Eye Massage golyós szemkörnyékápoló: elfedi a szem alatti sötét karikákat és csökkenti a puffadást a szemek körül a benne található koffein és növéni olajok segítségével.

A szett ára 5 800 Ft

High Lenghts szempillaspirál: Ugyan melyikünk ne álmodozna pajkos tekintetről, és felfelé ívelő, göndör szempillákról? Akiknek ez nem adatott meg, ők biztosan nagyon szeretni fogják ezt a szempillaspirált, ami mind kettőt ígéri. Cream Shaper for Eyes szemránckrém All About Eyes Serum De‐Puffing Eye Massage golyós szemkörnyékápoló: elfedi a szem alatti sötét karikákat és csökkenti a puffadást a szemek körül a benne található koffein és növényi olajok segítségével.

A szett ára 5 800 Ft

clinique szemezős1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr995649072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása