Nesze!szer

Érzékeny férfiaknak: Gillette Fusion Pro Glide

2013. november 27.

pro glide csomizva.jpg

Urbánus legenda. Így tudnánk nevezni azt a tézist, miszerint a nők az érzékenyek. Ugyanis szerintünk a férfiak azok. Sőt, a bőrük még inkább. Egy felmérés szerint ugyanis 10-ből 8 férfiember érzi úgy, hogy az utolsó öt évben érzékenyebb lett a bőre. Az pedig ugye a legérzékenyebb szervünk, szervük. A Gillette kutatói ráadásul úgy tapasztalták, hogy a bőrgyógyászok majd mindegyike úgy véli, ezen sokat segíthet, ha modern technológiás termékeket használnak a borotválkozás során az urak. „Mivel a férfiak arcbőrének növekvő stresszel és környezeti hatásokkal kell megküzdenie, a termékválasztásnak és bőrápolási szokásoknak valós következményei vannak”– véli Kristina Vanoosthuyze, a Gillette Technológiai Központjának vezető kutatója. „Ez különösen fontos a borotválkozás esetében, ami gyakran a férfiak bőrápolási rutinjának legfontosabb eleme, és ahol termékválasztás az irritáció mértékét nagymértékben befolyásolhatja.” 

pro glide közel.jpg

Oké. Mi itthon is hallgattunk a jó szóra. Bevetettük a Gillette Fusion ProGlideTM-et, mert van érzékeny férfi a háznál. Mondjuk, annyit láttunk a terméknél, hogy igazán jól néz ki a borotva ezüst markolata, a pengéi, ha mondhatunk ilyet: kifinomultabbak és vékonyabbak, mind a kidobott elődé voltak. Bekészítettük a fürdőszobába. Igen jól lehetett használni, könnyen követte az arc vonalát és nem volt szerencsétlenkedés vele - hogy szó szerint idézzük a tapasztaltakat. Borotvazselét is mellékeltünk, mert ezt is gyártottak "zsilették" az érzékenyeknek hozzá, mi pedig gondoskodóak vagyunk ugye, meg láttuk a flakonon, hogy aloe vera van benne, az meg nyugtatólag hat. Ennél, a használat után csak az illatot érzékeltük az emberen, hát az bejött, azt kell mondjuk. Pasi nyammmi szag, így neveznénk. Tesztalanyunk ezt is kedvelte, azt mondta: vehetsz ilyet máskor is - ezt akár bóknak is mondhatnánk, de inkább köszönjük a Gillette szakembereinek, hogy borotvával és zselével is gondoltak az érzékeny férfiakra. Ha úgy érzed, a te pasidnak is fontos, hogy ne vagdossa össze magát és nem szeretnél a fürdőszobából mindenféle fura hangokat és szitkozódásokat hallani, hát, ezt a szettet nagyon tudjuk ajánlani. Karácsonyra is. Mert fontos a békesség, na... meg az ő érzékeny bőrüknek és lelküknek is jól esik a törődés.

Gillette Fusion ProGlide Sensitive Power borotva + 1 borotvabetéttel: 5 299 Ft;
GilletteFusion ProGlide Sensitive borotva + 2 borotvabetéttel: 3 179 Ft;
Gillette Fusion ProGlide Sensitive borotva zselé 200 ml: 1 459 Ft

pro glide gél.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr735659607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása