Nesze!szer

A Jagger lány a Thomas Sabo új arca

2013. november 26.

London_03_preview.jpg

Új lány van az egyik kedvelt ékszeres márkánknál a porondon.Georgia May Jaggeraz, aki a jövő évi tavaszi-nyári kampány arca lett a Thomas Sabo-nál. Ellen von Unwerth fotózta őt. A hírbejelentésének helyszíne a londoni Café Royal Hotel volt, ahol a márka új kollekciójának megjelenését ünnepelték – a Karma Beads, melyek pozitív energiá és szerencsét tükröznek, és a már meglévő THOMAS SABO ékszerekkel kombinálhatóak. (Valószínűleg a cégnek is pozitív ugye, ha sokat vásárlunk belőle.) 

A kollekció központi darabja a “Sors Kereke”, mely az ember belső egyensúlyának és lelki békéjének buddhista szimbóluma. Az új Thomas Sabo Karma Beads kollekció 72 darabból áll, és elképzelésük szerint ezzel viselője meghatározza új karmáját. Ezzel azért picit vitatkoznánk spirituálisan, de nem fogunk összeveszni egy marketingszöveggel, letettük ezt a régi karmát. Az ékszerek igen szépek. Szerintünk. 

Preview_Karma_Beads_02.jpg

Preview_Karma_Beads_01.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr25657536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása