Nesze!szer

3 tuti házi készítésű arcmaszk

2013. november 24.

arcmaszk.jpg

 

A saját magad által elkészített arcmaszkok sokkal jobbak, hiszen tudod, mi van benne és még a bőrödet is megkíméled a különböző kemikáliáktól.. Izgalmas lehet egy kis kavarás és a varázslat a szemed előtt történik. Most megmutatjuk nektek a három legjobb és legegyszerűbb házi készítésű arcmaszkot, amelyet te is könnyen elkészíthetsz otthon néhány perc alatt.

1., Barackos-tojásos feszesítő arcmaszk

Hozzávalók:

-1 tojás fehérje

-1 érett barack, hámozott magozott

Elkészítés:

Turmixold össze a barackot és a tojásfehérjét, úgy hogy krémes állagú legyen. Majd kend fel az arcodra és a nyakadra is tegyél egy kicsit. Hagyd fenn 30 percig. Majd hideg, bő vízzel alaposan mosd le. Sokkal, élettel telibb, szebb és feszesebb lesz a arcbőröd, hiszen a tojásfehérjében minden olyan anyag megtalálható, amire szüksége van a bőrödnek. A barackban található vitaminok pedig segítenek a regenerálásában.

2.,Feszesítő citromos-tojásos arcmaszk

Hozzávalók:

-fél citrom leve

-1 tojás fehérje

Elkészítés:

A hozzávalókat keverd össze alaposan, legalább 3 percig keverd, hogy teljesen összeálljon. Majd kend fel az arcodra, és hagyd hatni 30 percig. Amikor már teljesen megszáradt és beszívodott akkor mosd el alaposan langyos vízzel. A tojásfehérje segít az arcodnak visszaadni minden tápanyagot, amely által sokkal feszesebb lesz,  a citrom pedig a mély tisztításban és a felesleges zsír eltávolításában segít.

3.,Revitalízáló uborkás- avokádós-tojásfehérjés arcmaszk

Hozzávalók:

-fél csésze szeletelt uborka

-fél csésze szeletelt avokádó

-tojás fehérje

-2 teáskanál tejpor

Elkészítés:

Használj turmixgépet. Önts bele a gépbe a hozzávalókat, majd addig turmixold amíg egy teljesen sima (nem darabos) zöld állagú anyagot kapsz. Kend fel az arcodra és a nyakadra, hagyd 30 percig hatni, majd amikor már világosabb színű lesz és megszáradt, akkor alaposan mosd le langyos vízzel. Ha nincs otthon tejport, akkor egy nagyon kevés tej is jó bele, de inkább az eredetit javallanánk. (Egyébként finom is ugye...)

Jó keverést!

Nesze!Eszti

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr985652848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása