Nesze!szer

Bio-organikus hidratáció

2013. november 21.

Masque Hydratant.jpg

Ma egy kisebb sokk érte az arcbőrünket. Egy olyan kezelés, ami csúcs és szuper, de utána úgy kell hidratálni, hogy nagyon. Ilyenkor egy sima krém nem annyira elég, de persze ügyel is rá az ember, mit visz be a bőre alá. Megismerkedtünk egy márkával, ami bio-organikus alapanyagokból van és már csomagolásra is igen tetszetős. Nincs benne semmi káros, parabénos, szilikonos, az összetevők 99,48 százaléka természetes eredetű. Beleszerettünk iziben és a hidratáló arcmaszkra hazaérve rámentünk.

A benne lévő céklacukor által azonnal megtörtént a hidratáció, ezt rögtön éreztük. Erre vágytunk! Tíz percig hagytuk fent, az áll alá is bementünk rendesen, nem volt ragadós szerencsére és hűűűűsített, hurrá! Az illóolajak finomak voltak, már illatilag gondoljuk. Felesleg nem keletkezett, mert ugye igen szomjas volt a bőröcskénk, ivott rendesen, ahogy egy nagyobb buli idején illik. Szerettük. 

Hű, ezt a maszkosságot biztosan használjuk még, igen jól esett az orcánknak - mondtuk magunknak sommázva a fürdőszobában! (Egyébként hetente kétszer javallott! bevetni) Köszönet érte annak, akitől ajándékba kaptuk, igen nagy volt a szükség rá ma és adta a kívánt hatást rendesen.

Biocom Organic Essentielle Hidratáló arcmaszk 50 ml - 4 500 Ft (ITT rendelheted)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr725648269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása