Nesze!szer

Szuper Süel és MAC játék indult!

2013. november 17.

süel - mac - horváth éva.jpg

Nektek ugye nem kell mondanunk, hisz úgyis tudjátok, hogy minden szezon új trendet hoz magával a smink terén is. Nincs ez máshogy a legnagyobb kedvenceteknél, kedvencünknél a MAC-nél sem, sőt. A sminkmárka most bemutatja a 2013-as őszi trendeket Horváth Éván, aki a Süel kötött szépségeivel párosította a varázslatos make up-okat. Sokszor elmondtuk már, mi azért szeretjük ezeket a kötöttségeket, mert hazai készítők és tervező készíti és nagyon szexik és egyediek. (Oké, kötött ruha mániások vagyunk na, hogy a kardigánokról ne is beszéljünk!)

A 4 trend: Perspex-tive, Au-currant, Reb-elle és Spiriitual-eyes. 

 Na, melyik melyik lehet? Oké, ez csak ilyen látszólagos kérdés, nem a játék része, mert úgyis csípőből tudjátok a válaszokat. 

Viszont, van egy szuper közös játékuk most, ahol Süel ruhát és hozzá passzoló sminket is nyerhettek, nyerhetsz! 

Tehát: szeretnél nyerni egy szuper Süel ruhát a hozzá passzoló sminkekkel együtt? Nézzük mit kell tenned, hogy Horváth Évához hasonló szerelésben pompázhass! - akár a karácsonyi partikon is. 

1. Like-old a Süel facebook oldalát! (ITT van ennek helye és ideje.)
2. Oszd meg a Süel oldalán az albumot, melyben minden képet együtt láthatsz (ITT találod)
3. Szavazz a kedvenc szettedre (komment formájában, így gyorsabban megtalálják, mire szavaztál ha téged sorsol ki Fortunának aző keze)!
Sorsolás november 25-én az album megosztói között.
Hogy pontosan mit nyerhetsz? A képek alatt elolvashatod a részleteket (érdemes lesz végigböngészni)...Hajrá lányok! Make-up meets outfit! Köszönjük a segítséget: http://www.mac-cosmetics.hu/ #makeup #mac #gombolyagparty

4. És mivel reméljük, hogy egy Nesze olvasó fog nyerni, kérjük lájkold a mi facebookos oldalunkat is ITT

Ugye, nem bonyolult? Egy szuper trendi Süel ruháért és egy gyönyörű MAC sminkért megéri. (Mi nem játszhatunk? Ja, nem... mindegy, majd megírjuk ezt az overálos szettet a Jézuskának, hátha lesz MAC pirosító és Süel kötöttség a  fa alatt...) 

Hajrá Nesze olvasók! 

süel - mac - 7.jpg

süel - mac- 6.jpg

süel - mac - 3.jpg

süel - mac - 4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr505635321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása