Nesze!szer

Tanulj a legjobbtól a parfümökről!

2013. november 16.

parfüm suli.jpg

Nem szeretnénk, ha megorrolnál ránk, ám ajánljunk egy jó kis orros sulit. Van kedved tanulni a parfümökről? Illatos iskolát javasolnánk akkor neked, így, mindenféle recept nélkül. Zólyomi Zsolt ugyanis úgy döntött, újra kinyitja parfümériája kapuit és nebulókat fogad. Cselekedett ő már ilyet, ráadásul egy korábbi tanítványt fel is vettek azóta a Grasse-i Parfümintézetbe, ami azért nem egy könyvtár szak, lássuk be. Idézünk akkor most a magyar orrtól, mi is vár rátok, ha parfüm isisek lesztek:

"Minden workshop egy illatos, koncentrált, interaktív kurzus lesz, amelyen akár 30 illatot is megszagolhatunk, ezért célszerű kipihenten, kozmetikumok használata nélkül érkezni. A tematika az egyes workshopoknál olvasható, és a négy Parfümismeret modul lefedi a parfümtörténelem, a nagy parfümházak, korszakalkotó parfümök és parfümőrök, a természetes és szintetikus alapanyagok és akkordok, a kivonási módszerek, a parfümcsaládok és főbb illatjegyeik, a kémiai és botanikai alapok, az illatpszichológia, a parfümstyling, a marketing és eladástechnika, a brandépítés, a parfümkészítés alapjainak és a parfümipari karrierlehetőségek témájának a teljes megismerését. 
 

A végig gyakorlatorientált órák alatt nem csak vintage csodákat és újdonságokat fogunk megszagolni, a XIV. századi Magyar Királyné Vizétőkezdve a 100.000 eur/kg árú íriszkivonatig, hanem a parfümipar minden szereplőjének munkájával megismerkedünk. Örömmel várom azokat az érdeklődőket, akik nemzetközi luxuskozmetikai karrierről álmodoznak, legyenek aktív illatszeripari szereplők vagy parfümrajongók, kozmetikai cégek menedzserei és termékfejlesztők, parfümbolti eladók, szépségipari kreatív, marketing, PR-szakemberek, szakújságírók és beauty bloggerek (itt a Neszére gondolhatott?), hogy Közép-Európában sehol máshol meg nem szerezhető kulisszatitkokat mutathassak nekik."

 

guerlain scents.jpg

 

Mindenféle modulok, variációk közül választhatsz, és ITT találsz meg további infókat. Szerintünk nyugodtan üsd bele az orrodat ebbe a dologba! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr405636585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása