Nesze!szer

Rózsás hangulat esős időben is!

2013. november 11.

pelikános fürdőszoba.jpg

Volt itthon még egy dugi Lush tusfürdőnk, így ma ezt vetettük be. Igaz, a kádban használtuk. Sikerült bőrig áznunk délelőtt, így szükségesnek neveznénk a beavatkozást. Kellett nekünk a kikapcsolódós-jóság és a meleg víz.

Ez a termékecske egy rózsás-vaníliás keverék, olyan édesen mézes, de nem fanyar, inkább virágos és nagyon nőies, ha lehet ilyet mondani egy fürdővízben tapasztalt dologra. Egyébként hajat is moshatsz vele, hát mi azt most kihagytuk, mert nincs időnk egy órát szárítgatni ma. Citromolaj is van benne, ami állítólag az elmét tisztítja ki. Na jó, mi szagolgattunk még egy kicsit pluszban, hátha erősebb lesz a hatás... Jókedv fürdő, akár tusoláshoz, akár fürdéshez. Kényeztetős a típusa. 

Lush Rose Jam tusfürdő 500 gr - 6 790 Ft

Rose_Jam-500x500.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr535626593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása