Nesze!szer

A világ legvékonyabb lánya az elfogadásra tanít

2013. november 11.

Lizzie a legvékoynabb lány (1).jpg

Szeretnénk egy fantasztikus embert bemutatni nektek. 

Lizzie Velasquez, akit egyébként elég kegyetlenül, de a világ legrondább lányának is megszavaztak szerintünk egy óriási hős.  Inspirációs előadásokat tart, amely során fellép a negatív előítéletek ellen. Ebből a törékeny lányból árad a boldogság és a pozitív energia, mert nem foglalkozik mások véleményével. Lizzinek a külsejéből adódóan rengeteg bántással kellett már élete során megküzdenie. Egy ritka betegségben szenved, amely során nem rakódik le rajta zsír és emiatt naponta több ezer kalóriát kell elfogyasztani, hogy szervezete tudjon működni, azaz legalább 20 percenként ennie kell. Törékeny teste és különleges külseje is a betegség következménye. Születésekor az orvosok a szülőket nem biztatták túl sok jóval, se hosszú élettel, ám ő mégis bebizonyította, hogy olyan erő van benne, mint kevesekben.. Azóta főiskolát végzett és kommunikációs diplomát szerzett. Jelenleg pedig a karrierjét építi, mint motivációs előadó. Már egy könyvet is írt amelyben az önbizalom hiányos lányokhoz szól, hogy ne törődjenek senki véleményével csak legyenek önmaguk.

 



 

Valóságos orvosi csoda hogy a lány még köztünk van, emiatt az orvostudománynak is segít, hiszen több mint tíz éve tanulmányozzák és is bízik benne, hogy nemsokára megtalálják a gyógymódot a betegségére. Mi pedig hisszük, hogy Lizzienek küldetése van. Szeretni és elfogadni tanít bennünket. Csak tanulhatunk tőle! 

Nesze!Eszti

(Lizzi weboldalát ITT találod.)

 

 

 

Lizzie a legvékoynabb lány (3).jpg

 

Lizzie a legvékoynabb lány (5).jpg

 

Lizzie a legvékoynabb lány (2).jpg

 

Lizzie a legvékoynabb lány (7).jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr205626037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása