Nesze!szer

Christiano Ronaldo alsói

2013. november 05.

alsóg2.jpg

A jóképű portugál focista bemutatta saját tervezésű fehérnemű kollekcióját, a CR7-et, amelynek természetesen nem más, mint ő maga volt a modellje is. Azonban a képek hangulata és a kollekció is erősen emlékeztet egy focista elődjének kampányára, David Beckhamére. Sebaj, bírjuk, ha a srácok így legatyásodnak. Ronaldo és David is a világ egyik legnépszerűbb és legjobb focistái, mindkettejüknek van saját fehérnemű márkája és már voltak Armani kampány arcai is. (Victoria nem közös azért...)

 

 

alsóg1.jpg

 

Ronaldo a márka nevét a CR7-et a saját monogramja és mezszáma ihletése alapján döntötte el.  A kollekció elkészítéséhez egy New York-i tervezővel Richard Chai-val dolgozott együtt. Rengeteg országba kerül majd a boltok polcaira, de egyelőre úgy tűnik, hogy a magyar vásárlóközönséget nem örvendeztetik meg a szexi boxerekkel. Addig is megmutatjuk az első képeket, hogy legyen miben gyönyörködni.

Nesze!Eszti

 

 

 

 

alsóg9.jpg

 

alsóg4.jpg

alsóg3.jpg

 

alsóg5.jpg

alsóg8.jpg

 

alsóg10.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr215616607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása