Nesze!szer

Egy kézkrém, amit nem mosol le!

2013. október 30.

La Roche-Posay Cicaplast Kézkrém.jpg

A Cicaplast vonalnak a La Roche-Posay-nál úgy tavaly óta teljes rajongói vagyunk. Gyorsan és határozottan ad segítséget sérülésekre. Mondjuk, mi már bevetettük gyanta problematikára is és adta az orvosságot. Szóval, most újdonságra bukkantunk. Megjelent ugyanis egy kézkrém náluk. Naná, hogy kipróbáltuk! És valami olyat tapasztaltuk, amire azt mondhatjuk, azoknak is ajánljuk, akiknek a kacsója valamiért speckó igénybevételnek van kitéve a munkájuk miatt.

A krém selymes, nem ragad, könnyen beszívódik és védi a bőrt. Niacinamiddal regenerál és ami jó benne, mert ugye cicaplast, hogy gyulladásgátló és viszketést enyhítő is. (Érzékenyeknek is javallt!) A táplálást a karitéjav adja. De, ami a legnagyobb tutiság, hogy nem mosod le a képződött finom réteget a következő kézmosással. Ez bizony tartja magát. Nálunk ez nagy próba, ugyanis az állandó ki- és be- és mindenféle járkálások miatt egyfolytában kezet mosunk. Ám most ezzel jobban jártunk, mert kevesebbet kell krémeznünk a kezünket. Ezért pedig igen hálásak tudunk lenni. Ja, cicáéknál egy ajakbalzsam is megjelent, na, azt még nem próbáltuk, csak kezeskedünk...

La Roche-Posay Cicaplast Kézkrém 50 ml - 1 699 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr155605276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása