Nesze!szer

Sminkek Halloweenre

2013. október 23.

smink h1.jpg

Kétségtelen, hogy közeledik Halloween ünnepe. Készülnek a töklámpások, a pókok szövik a hálójukat, mi pedig a terveket, hogy kinek (vagy minek) a bőrébe bújjunk aznap éjjel. A jelmez-, és a sminkválaszték ma már igen széles skálán mozog, így simán lehetsz Beyoncé, Cara Delevingne vagy akár Lydia Deitz a Kísértethistóriából. Ja, és ezeket a neveket nem csak úgy mondjuk, mert egy külföldi oldal tényleg el is készítette a hármójuk makeup tutorialját. 

 

 

A Beyoncé-smink ihletője a díva 2010-es slágere, a Why Don't You Love Me. A videóklipben Beyoncé, mint B.B. Homemaker kisírt szemekkel telefonál, közben Martinit kortyol. Nem, neked nem kell zokognod ahhoz, hogy elkenődjön a sminked. Helyette keverj össze egy kis tálkában fekete szemhéjfestéket és egy kevéske szemcseppet, majd egy applikátor segítségével húzz csíkokat az arcodon. A hajadat tupírozd a tövénél, majd mindkét oldalt csavard föl és rögzítsd a fejed búbjára. Már csak valami dögös szett kell és tádám, tiszta Beyoncé lettél!         
smink h4.jpg
smink h2.jpg

smink h5.jpg

Ahhoz, hogy a brit modellt koppintani tudd, ki kell emelned a járomcsontodat, amit egy egészen sötét színű kontúrral tehetsz lehetővé. Ebből a színből tegyél az orrodra is, és a Cara-féle dús szemöldöködet is ezzel rajzold meg. A szemhéjadat lilára fesd, majd használj műszempillát az alsó és a felső pilláidra. A hajadat válaszd el középen, kiegészítésként pedig dobj fel egy bőr baseball sapit.
 
 
smink h3.jpg
 
Lydia karaktere eléggé gótikusra sikeredett, ezért ezt a verziót akkor válaszd, ha az ünnep hagyományaihoz hűen valami igazán ijesztő maskarát öltenél. Alapozd az arcod világosabbra a saját árnyalatodnál, majd pamacsolj sötét festéket a szemed alá. Készíts füstös szemsminket, aztán vastagon rajzold meg a szemöldököket, kis szarvacskákkal a végében, mintha maga lennél az ördög. A tökéletes végeredmény érdekében szerezz be egy fekete parókát és egy kalapot. Hátborzongató, nem igaz?
smink h6.jpg
Te minek öltözöl be Halloweenkor?  
Nesze!Dia    

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr465595978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása