Nesze!szer

Heti Nesze!szershop cuki

2013. október 15.

marylin nesze!szershop.jpg

A múlt héten felreppent egy hír, miszerint Marilyn Monroe-nak plasztikai műtétei voltak. A Julien's aukciósház aukcióra bocsájt ugyanis hat röntgenfelvételt, melyek ezt bizonyítják. MIchael Gurdin plasztikai sebész készített képeket és vetett papírra bizonyos dolgokat a szépséges színésznőről.  A doki szerint 1950-ben porcbeültetést végeztek Monroe állán. Megmondjuk az őszintét, mi ezen sem kiakadni, sem felháborodni nem tudunk. Szerintünk Marilyn lénye és szépsége úgy volt jó, ahogy volt, akár hozzányúltak, akár nem. (Ha pedig megnézzük a most sokszor az utcákon futkározó kacsacsőrű emlősre változtatott szájú lányokat, hát azt kell mondjuk, MM egy csoda volt!)

Így heti kedvencnek a Nesze!szer shopból Marilyn Monroe pólókat választottunk nektek. Az elsőt ITT rendelheted. A másodikon pedig a felirat: Egy okos lány csókol, de nem szeret, meghallgat, de nem hisz el mindent, és lelép, mielőtt elhagynák... ezt ITT találod

marilyn neszeszershop2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr445571751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása