Nesze!szer

Benefit szépségek ömlesztve

2013. október 14.

bene1.jpg

A legújabb piacra dobott termékek között minden van, mi szem szájnak ingere, rúzsok, szemhéjfestékek, szájfények, szemöldökfestékek. Bemutatunk néhányat, hogy te se maradj le róluk.

 

 

A szépség is túlórázik! A hosszan tartó üdeség megőrzése érdekében használd a Benefit legújabb termékét, a Stay Flawless-t!  A láthatatlan szuper tartós alapozó segítségével bőröd akár 15 órán keresztül makulátlan és friss lehet. Eltünteti az apró bőrhibákat, mint például egy pattanás után megmaradt foltot vagy az arcodon keletkezett bőrpírt. Használd akár minden nap ecsettel vagy ujjhegyeddel finoman oszlasd el bőrödön az alapozót.

 

bene3.jpg

 

Készíts magadnak gyönyörű szemöldököt, mintha varázs kezed lenne! Ez az új gél a mikroszálak segítségével megtapad a bőr felszínén és a kis réseket is eltünteti, így szemöldököd egységessé és szebbé válhat. A barna két árnyalatban kapható, világos és sötét színben, a természetességet megtartva. Megoldást jelenthet egy rosszul kiszedett vagy tetovált szemöldökre is és csak pár percet vesz el idődből használata.

Az új szájfény csábító, szexi és ellenállhatatlan megjelenést kölcsönöz, hihetetlenül puhává és selymessé varázsolja szádat. Az elbűvölő ajakfény a piros és a rózsaszín árnyalatiban összesen hat színben kapható.  Egész egyszerűen csak vidd fel ajkadra és már is minden tekintet rád szegeződik.

Végre, itt a legújabb lenyűgöző szemhéjfesték a Benefittől. Nagyobb intenzitást szeretnél? Viseld bármelyik árnyalatát és biztos sikert könyvelhetsz el. Az új szemhéjárnyaló púder összesen 12 színben és három elragadó, matt, szatén és csillogó hatással kapható az üzletekben. Kihagyhatatlan a smink gyűjteményekből!

A márka legújabb pirosítójának újdonsága a 3D-s felszín. A rockateur használata nagyon egyszerű egy ecset segítségével könnyedén oszlasd el arcodon, de akár álladra vagy homlokadra is tehetsz kicsit belőle. A pirosító könnyed, ragyogó arcszínt ad bőrödnek.

Azajakrúzs szinte már álomszerűnek mondható. Flörtös színeivel gondoskodik, hogy szád szuper szexi, puha és ápolt legyen.  Extra tartós és telt ajkakat kölcsönöz. Rengeteg színben kapható, viseld akár rózsaszín vagy piros árnyalatát.

Nesze!Orsi



bene4.jpg

bene5.png

bene2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr255567763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása