Nesze!szer

Szépülj otthon természetesen!

2013. október 13.

arcmaszk home.jpg

Nem kell messzire menned és sokat költened ahhoz, hogy látványos eredményt érj el. Számos otthon elkészíthető arcmaszk létezik, mi is sokat mutattunk már, amelyeket általad vásárol alapanyagokból és könnyedén te is elkészíthetsz!

1. Banános arcmaszk

Egészséges ragyogást ad az arcbőrödnek, és minden bőrtípusra jó.

Elkészítése:

-Egy összetört banánt, keverj össze egy evőkanálnyi narancslével. Kend fel egyenletesen az arcodra, majd hagyd rajta 15 percig. A végén öblítsd le langyos vízzel.

2. Mézes-citrusos maszk

A méz ápoló és a citrusok mély tisztító hatásával, tökéletes az arcbőröd felfrissítésére. Használhatsz narancs, citrom és lime levét is.

Elkészítése:

-Három evőkanálnyi narancslevet keverj el egy csésze mézzel. Majd egyenletesen vidd fel az arcodra. hagyd fenn fél órát, és utána langyos vízzel alaposan mosd le.

3. Frissítő reggeli csoda

A hideg arcöblítés mellett most próbáld ki a reggeli arcmaszkot, amelytől biztosan jobban fogod magad érezni és garantáltan felkelt. A fehérjében gazdag maszk a zsíros bőrre tökéletes megoldást nyújt.

Elkészítése:

-Egy tojássárgáját, egy evőkanálnyi mézet, olíva olajat, és egy fél csésze zabpelyhet keverj össze alaposan. Kend fel az orcádra, és hagyd fenn 15-20 percig. Majd langyos vízzel öblítsd le. (Dekoltázsnak sem árt!)

Jó keverést!

Nesze!Eszti

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr595554291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása