Nesze!szer

Focis körmök a Covergirl jóvoltából

2013. október 10.

1-Covergirl.jpg

A focirajongó  lányoknak kedvez most a post, hiszen itt a fociszezon. Az  amerikai foci jegyében jelentetett meg anyagot a Cosmopolitan magazin. A nyolc oldalas mellékletnek a fő témája a sport és a körmök, de szerencsére megcsodálhatjuk az amerikai focis fiúkat is.

De miért pont a focit? Mert a kozmetikai márka, a Covergirl hivatalos szponzora az egész országot lázban tartó Superbowl-nak, így hát adott az ötlet hogy az eseményt és a sportágat népszerűsítve bemutassák a legújabb lakkjaikat, és ötleteket adjanak a sportág kedvelő hölgyeknek a meccsekre. Geometrikus minták, csillogás, Baltimore-i csapat mezszínei és labdás körmök mindenhol. A fotózás helyszíne természetesen a Baltimore M&T Bank Stadion volt, ahol idén negyvenhetedszer rendezik meg a Superbowl-t. A dögös szőke modell Elyse Taylor volt. Csillogás, focis pasik, jó lakkok, kell ennél több?

Nesze!Eszti

Ps: Október 26-án lesz a Magyar Amerikai Football Bajnokság döntője itthon. Csajok, megy valaki? 

 

 

2-Covergirl.jpg

 

3-Covergirl.jpg

 

4-Covergirl.jpg



 

5-Covergirl.jpg

 

6-Covergirl.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr665558594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása