Nesze!szer

Reggeli Nesze

2013. október 06.

keddi nesze esküvős.jpg

A türelem rózsát terem - tartja a mondás. De néha nem érzed úgy, hogy már kész rózsakerted van és semmi jó nem történik az életedben? Vagy nem az történik, amit szeretnél?

Engedd el az akarást. Kelj fel és érezd azt: oké, eddig szenvedtem, csikorgattam a fogaimat, csapás csapás hátán jött, de elég volt, megadom magam: legyen meg a te akaratod! Vegyél egy nagy levegőt, fújj ki minden rosszat és érezd azt: nem görcsölök tovább, örülök annak, amim van! Elengedem a szenvedéseimet, tovább már nem kellenek, nincs szükségem rájuk!

És hidd el, néhány óra alatt megváltozik körülötted minden. De ha görcsösen akarod, akkor nem fog menni. Te döntesz. Görcsölsz, vagy belelazulsz és megengeded az életednek, hogy vigyen.

Szabó Patrícia

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr465554310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása