Nesze!szer

Így hordjad a hajad télen!

2013. október 06.

hajtrend3.jpg

Már javában vége a divatheteknek, és már tudjuk, hogy jövő tavasszal és nyáron mit fogunk  viselni. De, mi a helyzet a frizuratrendekkel? Most megmutatjuk a szezon 5 trendjét, amelyet te is könnyen elkészíthetsz magadnak otthon.

1. Lófarok

Gyermekkorunk óta megunhatatlan, és ma is a praktikumot és az esztétikumot szolgálja. Lehet akár magasan, alacsonyan - nem számít.

Tipp: Az összefogott hajadat feldobhatod, ha egy kicsit feltupírozod a lófarkad, de ne tűnjön kócosnak csak dúsabbnak.

 

hajtrend5.jpg

 

2. Wet-look!

Azaz vizes hatás. Már több szezon óta hódít, de ha eddig még nem volt bátorságod kipróbálni, akkor itt az idő. Tökéletes megjelenést  biztosít egy esti programhoz!

Tipp: Nem kell mást tenned, csak egy kicsivel több hajhabot  tenned a fejtetődre, mint szoktál, de kerüld a zsíros hatást! Fontos az alapos szárítás, nehogy megfázzon a fejbőr! Miközben a habot felteszed, kezdjed el a formázást, és hajadat szorosan a füled mögé lapítsd, így lesz tökéletes a wet-look!

 

hajtrend2.jpg

 

 

3. Bang-bang!

Frufruk minden mennyiségben! Ha már rég nem változtattál frizurádon, de nem szereted drasztikus változtatásokat, akkor tökéletes választás a frufru. Már nem kell a gyerekkorunkat idéző sapkaformát vágatni, lehet aszimmetrikus, tépett is akár.

Tipp: Érdemes a vágatást szakemberre bízni, de ha megvan, akkor garantáltan nem fogod megunni. Ha, kibontott egyenes hajjal viseled, akkor hangsúlyozza arcodat, de bárhogy kombinálhatod!

 

hajtrend4.jpg

 

4. Választék: oldalt

A kifútok királynőjének érezheted magad, ha éles oldalválasztékot készítesz magadnak. Drasztikus vágatás nélkül is nap mint nap megújíthatod külsődet.

Tipp: Lehet jobb vagy bal, lófarokba kötött, kontyhoz vagy kiengedett hajhoz. A lényeg hogy mindig egy vékony fésűvel válaszd el pontosan, kilógó tincsek, szálak nélkül!

 

hajtrend1.jpg

 

5. Fonatok

Valószínű, hogy a legtöbbünkből a parkettafonás szó kellemes emlékeket idéz. Ennek a felújított és extrémebb verziót ma is bátran viselheted. Készíthetsz fonatot a lófarkadból, kontyodból, körbe a fejeden, a hogy szeretnéd, de garantáltan minden szem rád fog szegeződni. 

Tipp: A bonyolultabb fonatok elkészítéséhez kérj segítséget fodrászodtól. ha egy egyszerűbbet magadnak készítenél el, akkor mielőtt belekezdenél, alaposan fésüld ki a hajad, és fújd be hajspray- vel, hogy könnyebben kezelhetőbb legyen a kusza tincsek. A kilógó vagy rövid hajszálakat pedig lakkal fixáld.

Nesze!Eszti

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr425551910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása