Nesze!szer

Beyoncé és Cheryl Cole a mellrák ellen!

2013. október 05.

kepatmeretezes_hu_beyoncenails01.jpg

Október a világban a mellrák elleni harc hónapja. Számos kampánnyal, rendezvénnyel próbálják meg felhívni a nők figyelmét a megelőzésére, mi is tudósítunk nektek mindig és buzdítunk a szűrésre. 

Több híresség is beállt a kampányolók sorába hogy biztosítsák támogatásukat és példát mutassanak. Ezzel is próbálják meg felhívni a figyelmet, a rendszeres szűrésre és a korai felismerés fontosságának tényére. Ennek képviseletében Beyoncé (fenti kézportré), Cheryl Cole (lenti) és barátnője Kimberley Walsh is pink színűre festette a körmét. Szerencsére a világon egyre többen járunk a vizsgálatokra, amellyel évről évre egyre többen menekülnek meg és kapnak új esélyt. Válaszd te is ebben a hónapban a rózsaszín körömlakkot, és lehet, hogy ezzel egy barátnődnek már felhívod a figyelmét a szűrés fontosságára!

Nesze!Eszti

 

kepatmeretezes_hu_cherylcolebreastcancerL.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr455551663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása