Nesze!szer

Megnyitott a Nesze!szer shop!

2013. október 04.

shop_printscreen02 másolata.jpg

Kicsi a bors, de erős - ütnénk fel teljesen érthetetlenül ez a postot. Iziben le is fordítjuk magyarra. Szóval: elindultunk. Ez még egy viszonylag basic variáció, de büszkén jelenthetjük - megnyílt a Nesze!szer blog online boltja. Csak tessék, csak tessék! Női és férfi pólókat, mindenféle viccességeket, párnákat találtok benne. Kismamákra is gondoltunk, meg arra is, hogy igazán szépek legyenek az álmaitok és legyen miben tartani a táskában a piperét.  És persze arra is, hogy stílusosan tudjátok a füzeteiteket, bevásárolt dolgaitokat hordani.

De ígérjük, ez még csak a kezdet. Látogassatok el hozzánk ide: neszeszershop.com. Coco Chanel, Marilyn Monroe és sok más kedvencünk vár ott titeket. Mi már hordjuk is a mintadarabokat. Hétvégére lehet, hogy a Queen of the Night feliratú felsőt vesszük fel a buliba. Mert nehogy már ne... szóval, vigyázat, kész, rajt, elindultunk. Gyertek utánunk IDE!, várunk benenteket!

(És köszönjük, ha mással is megosztod ezt a postot és mesélsz rólunk. Bármi kérdésed van, vagy vágyad, ha írsz a neszeshop@gmail.com-ra, mi ígérjük, megvalósítjuk neked!)

shop_printscreen03 másolata.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr365551703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása