Nesze!szer

A nő, ha szabad

2013. október 01.

makány1.jpg

Október hónap 5. napja fontos kis dátum. Mi aznap majd menetrendszerűen elérzékenyülünk, hisz a Nesze! születésnapja lesz, de most nem ezt az eseményt vázolnánk nektek, mert úgyis hallatjuk majd a hangunkat még erről... A másik, hogy most zajlik a Design Hét Budapesten remek programokkal. Mi ki is néztünk nektek egy igazán kreatívat. Makány Márta: A nő, ha szabad címmel mutatja be legújabb kollekcióját az Iparművészeti Múzeumban. És a tervező most sem hazudtolja meg magát. Mi imádjuk nőként azt, hogy állandóan játszhatunk és Márta is hasonló "játékos alkat", szeret variálni. A dolgozó hölgyre szokatlan csipkekreáció kerül, a menyasszonyok fejére fekete kalap, a gyermekével játszótérre igyekvő mamára pedig kihívó szoknya. A lényege: légy bátor! Mi is erre biztatunk úgyis titeket is. Este 6-kor és 8-kor is van bemutató, minden részlet ITT

(Csak szólunk, hogy a jegyek elővételben 20 %-os engedménnyel kaphatók a port.hu-n, a Libri áruházakban, valamint a helyszínen.)

makány2.jpg

makány3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr625541504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása