Nesze!szer

2014 S/S körmök a kifutóról

2013. szeptember 25.

Chado-Ralph-Rucci-Spring-2014.jpg




Még egy hét Párizsban és véget érnek a 2014-es tavaszi/nyári divathetek. Ez azt jelenti, hogy lassan kezdenek körvonalazódni a következő szezon trendjei - ugye most még a bőség zavara. New York, London, Milán és Párizs divatdiktátorai nem csak a ruha, de konkrét haj, smink és köröm irányzatokat vonultatnak fel előttünk. Mi most a kezeket pásztáztuk és összegyűjtöttük a jövő tavasszal és nyáron felmerülhető színeket, formákat és mintákat:

natur.jpg
1. natúr
Tavasszal még a körmök is beleolvadnak a környezetbe. A megtisztulás időszaka ez, amit a körmeiddel is sejtethetsz ha nude-ra fested őket. A hossza most rád van bízva, csak a színe legyen egyszerű, klasszikus.

Cushnie-et-Ochs-Spring-2014.jpg
feher alap.jpg
2. fehér alap

Idén nyáron szinte minden lányon láttunk fehér körmöket. Mi tagadás, napbarnított bőrhöz hihetetlenül jól passzol. Nos, a fehéret 2014-re is jó lesz megőrizni, ugyanis számos tervező választotta ezt az árnyalatot a manikűr alapjaként. Erre aztán olyan mintát festesz, amilyet csak szeretnél. Az undok "összehibajavítóztad a körmöd?" kérdéseket pedig el kell engedi a fületek mellett... 

Jill-Stuart-Spring-2014.jpg
szines.jpg
3. színes

Ezek a körmök különösebb magyarázatot nem igényelnek, hiszen amint megjelennek az első tavaszi napsugarak mi máris színesben látjuk a világot. Baba kék, rózsaszín, piros - jöhet mind!

Desigual-Spring-2014.jpg
felhold_1.jpg
4. félhold

Azt beszélik, hogy ez a mintázat lesz 2014 slágere. A lényege, hogy a köröm tövénél lévő félhold más színű legyen, mint az alap. De a sorrendet fel is cserélheted, hogy a félhold legyen a nagyobb, mint ahogy a Desigual csinálta. 

Melyiket próbálod majd ki?  
Nesze!Dia

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr475531537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása