Nesze!szer

Manna elefántok a fürdőszobában

2013. szeptember 22.

Elefantcsont_Szappan_1.jpg

A csütörtöki Manna sajtótájékoztatóról elhoztunk ezt-azt. És már be is vetettük. Úgyis untuk az arctisztítónkat, mert csak a spúrság (sic!) miatt nem dobtuk ki az aktuálisat, pedig még kicsit ekcémát is okozott néha. Így gondoltuk, teszünk egy próbát az Elefántcsont Arctisztító Szappannal. Így csütörtök este óta azt használjuk. Első megállapításunk, hogy egy családi klasszikus mondatot idézzünk: kicsi az erős, de bors. Mert ez a pici szappanka elég sok mindent tud és meglepően hatásos. Persze, azt még nem igazán megy, hogy ne kenjük a szemünkbe, ehhez több hétnyi gyakorlás kell majd, úgy tűnik. De már elsőre azt éreztük, hogy jól lehozza a szemfestéket és estére még levegőzni is hagytuk a bőrünket: Nem krémeztünk utána, mert nem húzódott, nem viszketett, pedig száraz a felület.

Fehér agyag a Manna ezen termékének alapja, ami méregtelenít és regenerál is, sőt, bársonyossá tesz, ápol és nyugtat, ja, persze, a tisztítás mellett. Kerültek bele még emellett: extra szűz-, olíva- és kókusz-, no meg ricinusolaj is és a jóságos kakaóvaj is. Eléggé megkedveltük a kis darabot, de lehet, hogy úszószemüveget veszünk hozzá, hogy ne dolgozzuk be a szemünkbe. Ha neked is száraz a bőröd, eléggé tudjuk ajánlani, mert a krémezést sem fogod annyira kívánni utána és szép arcot eredményez (persze, hozott anyagból dolgozik azért.) Megkedveltük, eleve közel állnak hozzánk a természetes készítmények. A régi arclemosót pedig ma elküldjük az örök vadászmezőkre, átadjuk a Mannának a terepet.

Manna Elefántcsont Arctisztító Szappan 90 gr - 1 470 Ft (ITT rendelheted)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr255526905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása